Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Bijzettafel van hout en metaal, waar zet ik deze neer?

Ze zijn niet weg te denken uit ons interieur. Wie van ons maakt er nou geen gebruik van een bijzettafel? Zet bijvoorbeeld een metalen bijzettafel met houten blad bij een gave fauteuil neer in een leeshoek. Met een mooie tafellamp en een gave plant ben je helemaal ready to read! Ook een bijzettafel van ijzer met hout bij de bank of als plantentafel maak je je interieur helemaal af! 

Combineer, mix en match!

Het leuke van bijzettafels is dat je ze ontzettend leuk kan gebruiken als salontafel. Combineer bijvoorbeeld een bijzettafel van hout en metaal met een bijzettafel van hout en glas en zet ze naast elkaar. Let hierbij wel goed op de hoogte en of de kleuren goed bij elkaar passen. Ga je toch voor een paar bijzettafels die niet uit één serie komen? Dan is de kans groot dat het hout of metaal iets van elkaar verschillen. Ga dan voor een iets meer afwijkende tafel, zo voorkom je dat je je gaat ergeren aan de kleine verschillen. 

Koop je nieuwe bijzettafel van hout en metaal veilig en snel online bij dutch home label! De bezorging is boven een bestelling van €50 helemaal gratis.