Houten klok

Een houten klok, hoe gaaf? Altijd al een houten klok willen hebben? Dat snappen we, want met een klok van hout ben je helemaal bij de tijd! Bij dutch home label zit je helemaal goed. Maar wel op tijd bestellen, want voor je het weet zijn ze weg!

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Verschillende stijlen en materialen

Bij dutch home label vind je klokken in verschillende stijlen en materialen. van moderne glazen klokken tot industriële metalen klokken. Grote exemplaren voor aan de wand of misschien een subtiele klok voor in de kast. 

Waarom een houten klok?

Heb jij al een klok in huis? Met een houten klok haal je een echte eyecatcher in huis! Klokken van hout bestaan in verschillende soorten stijlen. Een naturel houten klok of misschien een zwarte klok van hout. In het ruime assortiment van dutch home label is de keuze enorm! 

 

Ze zijn inmiddels niet meer uit ons interieur weg te denken. Ben jij het type dat graag direct wil aflezen wat de tijd is? Of ben je meer van een stijlvolle klassieke klok met wijzers? Bij dutch home label weet je zeker dat er een exemplaar in jouw stijl tussen zit. En kies niet voor zomaar een klok! Waar mensen kunst op de muur hangen, kun je met een klok ook net de finishing touch aan je interieur geven. Kijk dus goed of je nieuwe houten klok goed past bij de rest van je interieur. 

Waar hang je je nieuwe aanwinst?

Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar waar je vooral even naar moet kijken is het doel. Een houten klok koop je natuurlijk om te zien hoe laat het is :), maar ook als aanvulling op je interieur. Let er dus op dat je hem boven ooghoogte ophangt. Let er hierbij op dat je hem bijvoorbeeld niet net naast een deurpost hangt, of te dicht bij een kast. Hang hem op een plek waarvan je denkt dat je dit vanuit de gehele ruimte goed kan zien. Of een plek waar je langsloopt, bijvoorbeeld in de hal boven een mooi dressoir. En in de keuken mag een klok ook zeker niet ontbreken! Kies hier voor een lekkere groot exemplaar!

Wissel op tijd! 

Oftewel wissel eens een paar klokken om in huis. Ben je een klok helemaal zat? Koop een nieuwe houten klok voor deze locatie en hang je oude exemplaar gewoon eens op een andere plek! Zo geef je de ruimte op een makkelijke manier net even een andere look and feel! 

Houten klok kopen bij dutch home label

Ben je net zo enthousiast geworden over het kopen van een houten klok als ons? Dat begrijpen we helemaal! Koop je nieuwe items veilig en snel online bij dutch home label. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe aanwinst op werkdagen binnen 48 uur bij je thuis wordt bezorgd. Zo kan jij op tijd genieten van je nieuwe klok ;).