Houten wandklok

Wil je ook helemaal bij de tijd zijn? Dan mag een houten wandklok niet ontbreken in jouw interieur. Een wandklok is functioneel, maar is ook een echte toevoeging aan je interieur. Kies niet zomaar een klok. Een klok moet onderdeel zijn van jouw interieur. Ben je op zoek naar een originele nieuwe klok? Dan zit je bij dutch home label helemaal goed. 

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Waar hang ik een klok?

Klokken zijn absoluut onmisbaar in huis. Vaak hangt een klok op een belangrijke en opvallende plek aan de muur in je woonkamer. Een plek waarvan je vanaf de eettafel of de bank de houten klok gemakkelijk kan zien, zonder dat je je nek moet verdraaien. Ook in de gang kan een klok van pas komen. Voor het visuele plaatje hang je de klok altijd net even wat hoger dan dat jezelf bent. 

 

Bij de tijd zijn

Klokken heb je in allerlei verschillende kleuren en materialen, dat heb je ongetwijfeld al gezien. Op je telefoon, om je pols of aan de muur. Je hebt tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Elke klok heeft een andere wijzerplaat. Je hebt klokken met cijfers, streepjes of juist digitaal. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

 

Verschillende type klokken

Wil jij een natuurlijke touch toevoegen? Dan is een houten klok perfect voor jou. Wil je hem aan de muur hebben hangen of juist op tafel hebben staan? Beide type klokken hebben wij in ons assortiment. Je hebt wandklokken maar je hebt ook klokken op een standaard. Is het al druk genoeg aan de muur en wil je juist op een leuke bijzettafel een mooie houten tafelklok plaatsen? Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

 

Stijlen

Wanneer je voor het materiaal type hout gaat, wordt dit al snel in het hoekje van de industriële en landelijke stijl gestopt. Alhoewel de materiaalsoort van natuurlijke afkomst is, kan dit ook heel modern zijn. Juist in een modern interieur komt een houten wandklok tot zijn recht. Het combineren van verschillende materialen is een echte must in ieder huishouden. Hierdoor geef jij je huiskamer extra dimensie. Een houten wandklok brengt juist afwisseling en dat is misschien net wat jouw huiskamer nodig heeft!

Hoe hang ik een klok op?

De meeste wandklokken zijn niet al te zwaar. Maar je wilt uiteraard niet dat je klok plotseling kapot op de grond ligt. Voordat je een gat in de muur maakt, moet je eerst weten met wat voor type muur je te maken hebt. Zorg voor het juiste gereedschap en materialen. Dan hangt jouw nieuwe houten wandklok veilig binnen no time aan de muur. 

 

Wandklok bestellen bij dutch home label

Bestel veilig en snel je nieuwe wandklok bij dutch home label. Op werkdagen bezorgen wij jouw bestelling al binnen 48 uur thuis. Mocht je nog vragen hebben over je nieuwe klok? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.