Landelijke industriële hanglampen

Twee stijlen die niet weg zijn te denken zijn; landelijk en industrieel. Stoer, robuust en toch hier en daar verfijnd. Deze twee stijlen hebben zich over de afgelopen jaren wel bewezen, dat we deze stijl wel tijdloos mogen noemen! Een hanglamp in de landelijke en industriële stijl is daarom een goede keuze en leuke basis voor de rest van het interieur.

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Verschillende stijlen combineren

Vaak worden landelijk en industrieel in 1 adem uitgesproken. Landelijk kenmerkt zich vooral door ruwe materialen zoals hout of metaal, die op een verfijnde manier zijn afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan ronde hoeken. Industrieel is vaak net nog even wat robuuster. Kenmerkend voor industrieel is een combinatie van materialen zoals hout en metaal. De meubels zijn vaak ook net even wat grover. Een combinatie van deze 2 stijlen zie je terug in verlichting en meubilair. Denk bijvoorbeeld aan een grote houten hanglamp met landelijke en industriële kenmerken.

Waar hang ik een landelijk en industriële hanglamp?

Uiteraard is het een mogelijkheid om boven de eettafel een hanglamp op te hangen. In elke andere ruimte waar je een verlichtingspunt hebt kan je natuurlijk ook gewoon een hanglamp ophangen. Zo kan je zelfs in de kleinste ruimtes de industriële en landelijke stijl binnen halen. Denk bijvoorbeeld aan de overloop, het toilet of de werkkamer. Met een kleine of grote hanglamp kan je al veel bereiken. Zelfs in de kleinste ruimtes van het huis.