Shopping Cart
Luxe nazomeren

Buiten wordt het weer kouder, maar wij begrijpen dat jij het zomerse gevoel nog zo lang mogelijk wil vasthouden! Laat je inspireren door onze zomerse items en geniet van een luxe nazomer. Houd de blogs in de gaten voor nieuwe style tips van onze stylisten.
Zo hou jij de zomer nog even in huis!

Nog hééél even zomers genieten..

September is begonnen en dat betekend dat ook de donkere dagen weer voor de deur staan. Misschien ben je er nog helemaal niet mee bezig en heb jij jouw interieur nog lekker zomers ingericht, heerlijk! Zo niet, duik dan vooral in onze luxe nazomer collectie. 

Rotan en goud voor een zomerse vibe
Met lekker veel rotan accenten, hiermee haal je echt de zomer in je huis. Hang bijvoorbeeld onze hardloper Timeo boven je eetkamertafel en zet tafellamp Loua op een bijzettafel of lekker op de grond.

Voeg een paar items met goud en/of marmer aan je interieur voor dat luxe gevoel. Wil je niet meteen groots uitpakken met goud? Dan is tafellamp Linnea een perfect item voor jou! 

Luxe nazomeren | dutch home label
Rotan kasten

Blogs & inspiratie

Tips voor een Winters Chique interieur.

Eigenlijk kun je van december wel zeggen dat dit de ultieme styling maand is. Je mag je huis lekker winter knus aankleden. Sinterklaas komt om de hoek kijken en vervolgens

Stylingtips voor een knus thuis

Heb jij inmiddels ook de kriebels gekregen om van je huis een heerlijk knus thuis te maken? Onze stylist Melanie heeft voor jou de allerleukste tips op een rijtje gezet.

Top 5 Sfeermakers voor een knus thuis

Een knus thuis is voor iedereen belangrijk. En waar de één het vooral uit heerlijke plaids en kussens haalt en de ander de kaarsjes aanzet, halen wij een knus thuis

Vind je Stijl

Op zoek naar meer inspiratie? Welke stijl past bij jou?