Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Elke ruimte heeft licht nodig. Of het nu je slaapkamer, hal of woonkamer is. Voor elke plek en ruimte is er een passende lamp. Dutch home label verkoopt een groot assortiment Light & Living lampen in elke vorm en stijl. 

Lichtplan

Lampen zijn alles bepalend voor de sfeer van je interieur. Of je nu aan de slag gaat in je nieuwbouw woning of je wilt je huidige interieur opfrissen of anders indelen. Een lichtplan is essentieel voordat je aan de slag gaat met het plaatsen van design verlichting. Hierbij is een plattegrond van de ruimte erg handig als basis voor het opstellen van een lichtplan. Kijk als eerst goed hoe het natuurlijke licht valt en wat de donkere hoekjes zijn in het huis. Probeer aan weerszijde van de ruimte voor goede design verlichting te zorgen, zodat je hier een mooie balans in aanbrengt. Als je eenmaal hebt aangegeven waar je licht wilt is het alleen nog zaak om een type moderne verlichting uit te zoeken.

Is mijn lamp dimbaar?

Veel van de moderne verlichting van dutch home label is dimbaar. Dit kan je controleren door te kijken of er een dimsysteem in de lamp zit gebouwd. Zo voeg je net even dat stukje extra sfeer toe aan de ruimte en zit je niet in de spotlight tijdens een romantisch diner. Vergeet niet een dimbare lichtbron te gebruiken, anders heeft het dimsysteem niet heel veel nut. Heeft jouw moderne verlichting geen ingebouwd dimsysteem? Niet getreurd! Maak dan gebruik van een slimme lichtbron. Lekker makkelijk aan te sluiten en te bedienen via je smartphone of tablet! 

Moderne verlichting in verschillende ruimtes

Lampen heb je in alle soorten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een industriële hanglamp of een moderne vloerlamp. Bij dutch home label zijn alle stijlen moderne verlichting ruim vertegenwoordigd. Laat je verrassen en inspireren want elke ruimte heeft een andere behoefte. In een kleine ruimte zoals een hal is een plafondlamp of een hanglamp perfect als moderne verlichting van de ruimte. Echter is een lichtpunt aansluiting hierbij wel belangrijk. Het voordeel van een los staande lamp is dat deze gemakkelijk is te verplaatsen. Hierbij hoef je geen constructieve aanpassingen te doen voor het verkrijgen van goed licht.

Moderne verlichting woonkamer 

In de woonkamer plaats je over het algemeen meer lampen dan in de slaapkamer. Wij geven je graag een aantal tips voor een mooie combinatie van verschillende type design verlichting;

  • Hanglampen passen perfect boven de eettafel. Ook wel eens gedacht aan een hanglamp in het zitgedeelte? Als je hier een aansluiting hebt is een hanglamp perfect. Je breekt de ruimte hiermee op een speelse manier
  • Tafellampen kunnen perfect in de vensterbank of naast een bijzettafel. Dit type lamp is wat compacter en brengt veel sfeer met zich mee. Deze lampen zijn praktisch in te zetten, maar ook erg goed te gebruiken om sfeer in een ruimte te brengen. 
  • Voor een leeshoek of naast de bank is een vloerlamp perfect. Vaak is een leeslamp ook verstelbaar waardoor je gerichte moderne verlichting verkrijgt. ideaal bij het lezen van een goed boek. Het grote voordeel aan een tafel- en een vloerlamp is dat deze producten gemakkelijk te zijn verplaatsen zonder constructieve aanpassingen. Stekker in het stopcontact en je bent helemaal klaar! 

Eetkamer verlichting modern

Ben jij een van de gelukkigen met een eetkamer? Dan wil je ook hier de perfecte moderne verlichting toepassen. Kies voor strakke simpele hanglampen. Bijvoorbeeld onze pendellampen, prachtig door zijn eenvoud!

Verlichting slaapkamer modern 

Ook in de slaapkamer kun je de moderne stijl goed doortrekken. Ga voor een paar simpele nachtlampjes en maak van je hoofdverlichting een echte eye catcher. Niet té uitbundig, dat past niet bij een modern interieur.

Verlichting modern interieur 

Modern is een breed begrip en kan voor iedereen weer een andere stijl betekenen. De één heeft bij modern een strak interieur voor ogen met zwarte lijnen en weinig kleur, terwijl een ander bij modern juist wel kleur toevoegt. Wat in een modern interieur over het algemeen altijd wel terugkomt zijn strakke lijnen met een functioneel ontwerp, vaak straalt het nog een gevoel van design en luxe uit. Key in een modern interieur is natuurlijk de juiste moderne verlichting. 

Verlichting moderne woning: Maak een lichtplan

Maak voordat je helemaal losgaat met nieuwe meubels een lichtplan. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan met de design verlichting in jouw moderne woning. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! 

Moderne verlichting online bestellen bij dutch home label

Het kan een hele zoektocht zijn, de juiste lamp. We hopen dat je op onze website snel jouw nieuwe lamp hebt kunnen vinden. Heb je nog hulp nodig of heb je vragen over het bestel of bezorgproces? Of kan je niet kiezen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen, zodat jij de juiste moderne verlichting kunt bestellen. 

Inspireer ons met jouw moderne interieur! 

Heb je onze inspirerende blogs en thema’s gelezen? Onze stylisten zijn altijd druk in de weer om voor jouw weer nieuwe combinaties en kleuren uit te zoeken. Weet je wat ons het meeste inspireert? Jouw interieur! Wij zijn altijd erg benieuwd naar waar onze producten uiteindelijk terecht komen. Vind je het leuk om dit met ons te delen? Post dan een foto van jouw moderne verlichting met #dutchhomelabel op social media. Misschien re-posten we jouw foto wel op één van onze kanalen. Heb je geen social media? Stuur dan een email met jouw moderne verlichting inspiratie, vinden we leuk!