✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

RETOURNEREN

Voldoet het product niet aan je verwachtingen?

Dat is jammer, maar het kan voorkomen dat een product toch anders is dan hoe je het in gedachten had. In dit geval kun je het pakket aan ons retourneren. Om alles voor ons beiden zo duidelijk mogelijk te houden, zijn er wel een paar voorwaarden waaraan je retournering moet voldoen.

Retourneren met Returnless

Voor het terugsturen van je bestellingen maken bij gebruik van Returnless. Via Returnless kun je gemakkelijk zelf je retourlabel aanvragen. Indien je de bestelling hebt geplaatst via onze eigen website, kun je op onderstaande link terecht:
www.retourneren.nl/dutchhomelabel

Als je de bestelling hebt geplaatst via één van de online marktplaatsen, anders dan Bol.com (zoals FonQ, LeenBakker, etc.) , kun je op onderstaande link terecht:
www.retourneren.nl/dutchhomelabel-marketplaces

Bestellingen die geplaatst zijn via Bol.com, kunnen gemakkelijk retour worden gemeld via je persoonlijke Bol.com account.

Als je de stappen goed doorloopt, krijg je automatisch je retourlabel. Je kunt hierbij zelf kiezen met welke pakketdienst je het pakket wilt retourneren. Let op; de kosten per pakketdienst kunnen verschillen.

Terugsturen

Om het terugsturen in goede banen  te laten verlopen, vragen wij wel een aantal dingen:

  • Terugzending van de producten dient, indien redelijkerwijs mogelijk, te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend. Verpak het product met zorg en maak voor het afsluiten van het pakket bij voorkeur géén gebruik van schilderstape of ducttape, maar maak hiervoor gebruik van transparante tape;
  • Eventuele (verzend)kosten die je maakt om je bestelling te retourneren zijn voor eigen rekening;
  • Na verwerking van je retourzending ontvang je het bedrag (exclusief eventuele retourkosten) binnen 14 dagen na de dag van ontbinding retour.
Dutch Home Label

tav Afdeling Retouren
Blauwwater 13
5951 DB Belfeld

Terugbetaling

Wij maken binnen 14 dagen na ontbinding van je order het geld (exclusief eventuele retourkosten) terug naar je over. De terugbetaling gebeurt altijd middels het zelfde betaalmiddel, als waarmee de order is voldaan. Bijvoorbeeld: een creditcardbetaling wordt dus via uw creditcard verrekend. Indien u gebruikt heeft gemaakt van Achteraf betalen (Klarna) wordt de openstaande rekening geannuleerd. De terugbetaling is voor u kosteloos.

Beschadigd product

Is je product beschadigd of zelfs kapot bij ontvangst? Dat is erg vervelend! Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Als er inderdaad sprake is van een beschadigd product dan herstellen of vervangen wij het product kosteloos. Als het item helaas niet kan worden hersteld of worden vervangen dan wordt de overeenkomst ontbonden. We vragen je dan om het bestelde product te retourneren en storten het aankoopbedrag terug op je rekening.

Bij een beschadigd of kapot product ontvangen wij via de e-mail [email protected] van jou graag het volgende:

  • Een foto van de verpakking met daarin het product duidelijk zichtbaar, zodat wij goed kunnen zien hoe het product was verpakt;
  • Een foto van het volledige product;
  • Een close-up foto van het gebroken of beschadigde gedeelte van het product;
  • Een foto van het verzendetiket.
Herroepen

Na ontvangst van het pakket door jou, of door een door jou aangewezen derde, dien je binnen de bedenktermijn van 14 dagen aan ons kenbaar te maken dat je je herroept op de overeenkomst. Dit kan door gebruik te maken van het Modelformulier herroeping (PDF), of door dit op een andere ondubbelzinnige wijze aan ons kenbaar te maken. Bijvoorbeeld door contact op te nemen via [email protected] of ons telefoonnummer 085 8000 425.

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna