Shopping Cart

Een Retro Modern interieur kenmerkt zich door een combinatie van verschillende stijlen. Je raad het vast al: Retro en Modern. Door retro items in een modern jasje te steken krijg je een super leuke nieuwe stijl! Combineer ze met echte retro items of voeg een tintje goud toe voor dat luxe gevoel. 

Items in deze stijl

Tips voor een 'Retro Modern' interieur

Geen idee waar je moet beginnen met een ‘Retro Modern’ interieur? Hou dan onze blogs deze maand goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Lees onderstaande quick tips om meteen aan de slag te gaan. 

Quick tips

  • Heb je nog een oud servies van je oma? Zet deze in een moderne kast en je hebt een retro moderne look gecreëerd, simple as that! (Of andersom natuurlijk, een retro kast met een nieuw servies)
  • Rotan kapstok? Hij kan weer! Is weer helemaal terug, alsof hij helemaal niet 20 jaar op zolder heeft gelegen. Zet hem naast een rotan kast of ga voor een metalen kast met donker hout.
  • Nieuwe items in een modern jasje. En hier zijn we helemaal content mee. Je hoeft namelijk helemaal geen kringloop hopper te zijn om retro items in huis te halen. Omdat deze stijl zo ontzettend gewild is, worden nieuwe producten gewoon in een retro jasje gestoken. Filter bij onze producten op retro en voilà!
  • Planten macramé hangers zijn ook weer hot. Dit gaat gepaard met de toenemende populariteit rondom planten zelf. Wij zijn helemaal blij met deze trend en zijn al druk aan het knopen geslagen, jij ook?
  • Met een retro lamp of zelfs een combinatie van verschillende lampen voeg je ook een retro moderne ‘vibe’ aan de ruimte toe. Ga voor een lamp met ronde vormen of voor een pendellamp. 
 

Blogs & inspiratie

retro modern

Shop the room: Retro modern

Shop alle items Wil jij het jezelf lekker makkelijk maken en meteen shoppen voor een retro modern interieur? Bekijk dan direct de items uit deze ruimte. Zo makkelijk is een nieuw interieur shoppen nog nooit

Retro CHIC musthaves

Retro CHIC musthaves Om het je iets makkelijker te maken hebben we voor jou elke maand een top 5 met nieuwe of populaire producten samengesteld.  Ben jij ook benieuwd naar de Retro CHIC musthaves van

Rotan kasten

Riet versus rotan!

Ook aan jou is de riet-en-rotan-trend vast niet ontgaan. Maar wat is nou precies het verschil? Rotan groeit in tropische regenwouden en is een soort liaan. In tegenstelling tot riet, aangezien dit een waterplant is.

Een nazomer interieur, hoe?

In mijn vorige blog heb je een aantal tips kunnen lezen voor een lekker zomers interieur. Zoals groen in huis, rotan toevoegen en een vleugje goud en of marmer voor de final summer touch. En