Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Een Retro Modern interieur kenmerkt zich door een combinatie van verschillende stijlen. Je raad het vast al: Retro en Modern. Door retro items in een modern jasje te steken krijg je een super leuke nieuwe stijl! Combineer ze met echte retro items of voeg een tintje goud toe voor dat luxe gevoel. 

Items in deze stijl

Tips voor een 'Retro Modern' interieur

Geen idee waar je moet beginnen met een ‘Retro Modern’ interieur? Hou dan onze blogs deze maand goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Lees onderstaande quick tips om meteen aan de slag te gaan. 

Quick tips

  • Heb je nog een oud servies van je oma? Zet deze in een moderne kast en je hebt een retro moderne look gecreëerd, simple as that! (Of andersom natuurlijk, een retro kast met een nieuw servies)
  • Rotan kapstok? Hij kan weer! Is weer helemaal terug, alsof hij helemaal niet 20 jaar op zolder heeft gelegen. Zet hem naast een rotan kast of ga voor een metalen kast met donker hout.
  • Nieuwe items in een modern jasje. En hier zijn we helemaal content mee. Je hoeft namelijk helemaal geen kringloop hopper te zijn om retro items in huis te halen. Omdat deze stijl zo ontzettend gewild is, worden nieuwe producten gewoon in een retro jasje gestoken. Filter bij onze producten op retro en voilà!
  • Planten macramé hangers zijn ook weer hot. Dit gaat gepaard met de toenemende populariteit rondom planten zelf. Wij zijn helemaal blij met deze trend en zijn al druk aan het knopen geslagen, jij ook?
  • Met een retro lamp of zelfs een combinatie van verschillende lampen voeg je ook een retro moderne ‘vibe’ aan de ruimte toe. Ga voor een lamp met ronde vormen of voor een pendellamp. 
 

Blogs & inspiratie

Doe maar lekker groen - Dutch Home Label

Blog Marlies: Doe maar lekker groen

Een onderwerp naar mijn hart kan ik wel zeggen: groen. Ik hou van groen en niet alleen van planten. In mijn huis zie je overal groene tinten terug komen, maar het meest aanwezig is toch

Fresh up green interieur tips - Dutch home label

3 Interieur tips voor een Fresh Up Green look

Een groen interieur betekent natuurlijk niet dat je meteen al je wanden knalgroen moet gaan verven. Mag wel, maar is misschien een beetje over de top. Wil je weten hoe we onderstaande ruimte gestyled hebben?

Fresh Up Green

Blog Marlies: Heul veel groen in 2021!

Januari 2021, wat gaat de tijd toch snel en wat is er veel gebeurd afgelopen jaar. Niemand had natuurlijk kunnen voorspellen wat we allemaal hebben meegemaakt. Toch kijk ik met een goed gevoel terug op

Eetkamerstoel Jeddo Zwart

5 tips om je woonkamer groter te laten lijken

Handreikingen die jouw kleine woonkamer groter laten lijken! Een klein huis biedt een hoop voordelen! Naast het feit dat een klein huis vaak voordelig, gezellig en milieuvriendelijk(er) is, is het een leuke uitdaging dit zo

Winter chique interieur - Dutch home label

Shop the room: Winter Chique

Een winters chique interieur, wie wil dat nou niet. Heerlijk dineren met een sfeervol gedekte tafel en kaarslicht. Met accenten van goud en brons maak je dit interieur helemaal compleet. Weet je niet waar je

De donkere dagen voor kerstmis

Ondanks Covid-19 is het jaar voorbij gevlogen. Of wel misschien daardoor. Telkens een nieuwe realiteit. Je leeft van moment tot moment en voor je het weet schrijf je je laatste blog van 2020. Mijn verhuizing