Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Ronde metalen bijzettafel, waar zet je deze?

Het allerleukste vinden wij het om meerdere ronde metalen bijzettafels met elkaar te combineren. Zet 2 of 3 kleinere exemplaren naast- of bij elkaar en creëer een speels effect! Let hierbij wel op dat de tafels goed bij elkaar passen. Dat de materialen en kleuren hetzelfde zijn of juist heel erg van elkaar verschillen. Je wil natuurlijk geen ‘net-niet-effect’ creëren. 

Wat ook ontzettend leuk is, is je nieuwe ronde metalen bijzettafel te gebruiken als een soort plantentafeltje. Of misschien een combinatie. Zet hem eens naast je bank met een gave grote plant erop. Laat wat ruimte over zodat je er ook nog eens een glas op kwijt kunt. Multifunctioneel! 

Ronde metalen bijzettafel komen bij dutch home label

Je hebt een keuze gemaakt en weet voor welke eyecatcher je wil gaan? Super! Bij dutch home label koop je makkelijk, veilig en snel je nieuwe meubels, woonaccessoires of verlichting. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets gemiddeld met een 9.3! Heb je nog vragen of kan je echt niet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen ja natuurlijk graag verder en gaan zelfs een interieurtip niet uit de weg!