Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Door een hanglamp bij je zitgedeelte te gebruiken, breek je de open ruimte en creëer je gericht licht in je zitgedeelte. Wellicht heb je helemaal geen plek voor een vloerlamp of een tafellamp. Dan is het juist gaaf om boven je salontafel een hanglamp op te hangen.

Hoe hoog hang ik een hanglamp boven de salontafel?

Hoe hoog je de lamp moet hangen is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen wensen. Hang de lamp wat hoger wanneer je de lamp wilt gebruiken als hoofdverlichting van de kamer. Hierdoor belicht je een groter deel van de ruimte. Daarnaast wil je natuurlijk ook niet je hoofd stoten wanneer je opstaat of langs je salontafel loopt. Je hoeft de lamp natuurlijk niet precies boven je salontafel te hangen. Je kan de lamp ook boven de bank in een hoekje monteren. Ook hierbij de tip: hang hem niet te laag, je wilt niet telkens je hoofd stoten.

Verschillende stijlen

Misschien vind je het nog spannend om een hanglamp bij je zitgedeelte op te hangen. Ga dan niet voor een te grote lamp. Een hanglamp van 20 cm of 30 cm zal hier perfect passen. Wellicht vind je een industriële hanglamp boven je salontafel leuk. Heb je ook wel eens gedacht aan een glazen hanglamp? Deze valt niet meteen zo op. Dutch home label heeft een ruim assortiment hanglampen. Daar zit ongetwijfeld iets voor jou tussen!