Industrieel

Industriëel wonen

De industriële stijl staat voor een authentieke sfeer,
die we graag doorvoeren in ons interieur!

De industriële stijl is een geliefde trend! Word jij enthousiast van de beleving en sfeer die hangt in oude omgevingen en werkplaatsen en van robuuste lampen en stoere materialen? Dan is deze stijl voor jou weggelegd! Designers spelen graag in op de industriële stijl met stoere, robuuste producten met een rauw randje. Dit rauwe randje ontstaat niet zomaar. Producten vanuit de industriële stijl zijn vaak authentiek geproduceerd, puur en ongepolijst. Hierdoor zijn ze niet te onderscheiden van de lampen zoals deze vroeger werden toegepast. Waar je ook woont, elke ruimte heeft potentie voor het doorzetten van deze stijl. Voor je het weet heb je de woonkamer omgetoverd tot een stijlvolle loft waar iedereen de ogen uitkijkt!

Ook voor de industriële stijl hebben wij voor jou een groot aanbod!

Of je nu kiest voor een hanglamp, een bureaulamp of een wandrek.

Deze producten stralen van de robuustheid en authenticiteit. Iedereen wil wel zo’n prachtig product in huis.

Donker versus zwaar en robuust!

Deze stijl werkt veel met grijze, donkere kleuren en stoere, grove details. Je ziet veel zware, robuuste materialen zoals beton, staal en gietijzer. Grote, stoere meubels, zware lampen en bakstenen muren voeren de boventoon. Grove structuren en onbewerkte oppervlakken maken het helemaal af. In deze ruimtes gebeurt overal wel iets. Een beetje lef en durf is daarom mooi meegenomen als je kiest voor deze stijl!

Industrieel licht met de sfeer van vroeger in je woonkamer!

Onze collectie industriële lampen, dat is een collectie om trots op te zijn! Bij ons kun je terecht voor een reeks prachtige authentieke emaille lampen. Kies je liever voor een zwarte industriële lamp dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Deze lampen lijken zo uit hun oude omgeving te zijn weggehaald. Deze vaak zware, grote lampen hingen boven de productielijnen, werden gebruikt in de scheepvaart of in scholen. Vandaag de dag vinden we ze vooral pronkend in onze collectie en bij jou in de woonkamer!

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 324 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 324 resultaten wordt getoond