Klassiek

Een klassiek interieur blinkt van de sfeer en gezelligheid!

Bij een klassiek interieur zien wij statige, monumentale panden vól van historie voor ons. De klassieke stijl is tijdloos en staat voor kroonluchters en sfeervolle kandelaars, soms juist strak van vorm, soms rijk gedecoreerd met kristal. Binnen deze stijl zie je veel rijke materialen en elementen die tot in detail zijn afgewerkt. Ben je gek op koninklijke kleuren en materialen of gecharmeerd van sierlijke vormen verwerkt in verlichting en interieur? Dan is een klassiek interieur vast helemaal jouw ding!

Welke materialen zijn kenmerkend voor deze stijl?

Luxe materialen in de kleuren goud, zilver en brons zijn kenmerkend voor deze stijl stijl! Ook glas is veel te zien. Denk hierbij aan de fonkelende kristallen van de kroonluchters en aan luxe wijnglazen of accessoires van helder kristal. Prachtige stoffen met warme kleuren en rijke prints zijn in deze stijl ook niet te missen en brengen de ruimte in de juiste sfeer.

Waar wij vroeger de sfeer doorvoerden met onze oude vertrouwde kooldraadlamp, zien we vandaag de dag kroonluchters met prachtige LED-lichtbronnen die deze sfeer nabootsen. Het gevoel van toen met het gemak van nu! Kenmerkend voor deze stijl is het warme licht dat je veel gevallen ook nog kunt dimmen. Zo kun je elk moment van de dag de juiste hoeveelheid licht in je ruimte zelf regelen.

“Kleed” je ruimte aan!

Niet alleen verlichting, maar ook vloerkleden en kussens zijn onmisbaar in een klassiek interieur. Vloerkleden vind je bij ons in alle soorten en mate. Ook voor kussens bent u bij ons aan het juiste adres. De vloerkleden met de klassieke prints, volle kleuren en rijke materialen zoals velvet en velours zien we veel voorbij komen. Deze hebben we voor jou aan onze collectie toegevoegd! Deze kleden met een klassieke tint kun je overigens ook heel goed toepassen in een modern of Scandinavisch interieur! Je bent hierin dus niet gebonden aan een klassiek interieur.

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 175 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 175 resultaten wordt getoond