Modern

Gek op strak en recht? Ga voor een modern interieur!

Ben je gek op strakke lijnen en vormen? Dan is een modern interieur vast hoe je thuis het liefste ziet! Omgevingen, producten en ervaringen hebben allen een eigen design. Over moderne en design interieurs vertellen we je graag meer! Aan deze termen koppelen designers verschillende producten. Sterker nog, deze producten worden in deze stijlen ontworpen. Maar wat is precies design? Eigenlijk zijn het tijdloze lampen, meubels of accessoires waaraan extra aandacht is besteed door fabrikanten en designers. Het designen is een creatief proces waarbij extra waarde, betekenis en beleving wordt toegevoegd.

Over het algemeen zie je in zowel het design als moderne interieur strakke vormen en veelal de kleuren zwart, wit en grijs. Uiteraard zijn andere kleuren ook van toepassing. Rechte hoeken en abstracte vormen hebben de overhand. Daarnaast zie je ook veel strakke producten in combinatie met hardstenen oppervlakken, hout of andere materialen vanuit de natuur. Deze producten hebben allen iets speciaals en zetten een strakke en natuurlijke stijl neer in jouw ruimte. In ruimtes met hoge plafonds en een strakke afwerking zal deze stijl zich versterken.

Alles voor jouw moderne interieur in onze collectie

In onze collectie vind je producten die voor iedereen zijn weggelegd. Om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken, bieden wij een breed scala aan producten die erg goed zijn te combineren in deze stijl. Het gaat niet alleen om functie, maar vooral om de beleving van een product. Zoek je een design hanglamp om je ruimte sfeervol te verlichten en de stijl door te trekken? Of wil je een mooie kast ter aanvulling op een strak, modern interieur? De draadstalen lampen zijn ook een erg goede aanvulling! Naast dat ze hip zijn, geven ze prachtig licht! Wil je graag wat meer advies of een tip? Neem vooral contact op met ons. Wij helpen je graag met het neerzetten van een juiste sfeer die goed bij jou past!

 

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 356 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 356 resultaten wordt getoond