Toggle Shop Sidebar

Een Oosters interieur straalt van warmte en knusheid!

Een Oosters interieur staat voor warme, rust en straalt een rijke sfeer uit. Een sfeer waarin je zeker tot rust komt. Heb je een drukke baan en verlang je naar het thuiskomen in een omgeving die 1001 nachten uitstraalt? Wij vertellen hoe je dit kunt bereiken!

Het 1001 nachten-gevoel in eigen huis!

In een Oosters interieur hebben rijke, warme kleuren, zachte stoffen, lage comfortabele banken en sfeervolle verlichting de overhand. Deze ‘Marrakech’-stijl is terug in een nieuw jasje! Volle kleuren zoals rood, paars en oranje combineren een warme en rijke uitstraling in huis. Als je helemaal fan bent van deze stijl dan hebben wij de meest prachtvolle lampen in onze collectie die goed passen in deze stijl! De lampen zijn vaak uitgevoerd in goud- en bruintinten en hebben een groot en opvallend uiterlijk. Daarnaast zijn de lampen vaak opengewerkt en voorzien van rijke prints of uitsneden. Hierdoor geven ze prachtig en sfeervol licht. Als finish zijn deze vaak bedekt met rijke materialen zoals mozaïek. Het is net alsof je 1001 nachten ervaart!

Een heerlijk vloerkleed!

Als je de kleuren, meubels en het soort verlichting hebt doorgevoerd in deze stijl, kunnen vloerkleden en kussens ook echt niet ontbreken! Vooral de kleden met de Oosterse prints, de rijke velvet kleden en die met volle kleuren passen erg goed in deze stijl! Deze kleden maken de ruimte rijker en hierdoor vormen alle elementen zich tot één geheel! Daarnaast is het gewoon heerlijk om met een paar kussens op zo’n kleed te zitten. Style je ruimte af met mooie kaarsen of kandelaars. Deze geven je rijk gevoel van geuren en kleuren, alsof je in de souk van Marrakech bent.

Resultaat 1–16 van de 70 resultaten wordt getoond

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.