Scandinavisch

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

Scandinavisch wonen?

Een stijl met natuurlijke elementen, opvallende rust,
pastelkleuren én zwart & wit!

Wanneer wij denken aan de Scandinavisch wonen dan denken wij aan natuurlijke materialen, rustige kleuren en aan: zwart & wit. Uiteraard zijn er in deze stijl ook andere kleuren die worden toegepast, maar zwart & wit kom je in combinatie met hout veelvuldig tegen. Deze stijl is huiselijk, gezellig en brengt rust! Vaak zijn het lichte ruimtes met veel wit in afwisseling met pastelkleuren. Niet alleen de wanden en de plafonds zijn wit, ook de meubels nemen de overhand in deze kleur. Erg fijn, want juist dit zorgt voor de rust in je ruimte.

De combinatie van de witte kleur in combinatie met vaak houten pootjes of een andere afwerking, is de ‘gouden’ combinatie. Tenminste, zo zien wij het! De Scandinavische stijl is een geliefde stijl, waarschijnlijk door de rust, eenvoud en het evenwicht die zij uitstraalt.

Lichte houtsoorten zijn niet te missen!

Zoals we hierboven al kort vertelden, staat Scandinavisch voor het gebruik van lichte houtsoorten. In bijna alle producten binnen deze stijl wordt met hout gewerkt. Licht hout welteverstaan, want deze lichte kleur staat voor een pure beleving. Droom weg met natuurlijke tinten, pastelkleuren, veel wit en omarm de natuur in jouw ruimte! De keuze voor deze fijne stijl is daarbij gauw gemaakt en voldoet aan alle elementen die wij net noemen. De meubels en verlichting die de naam Scandinavisch dragen, zijn vaak de meubels die snel opvallen vanwege de kwaliteit. Ze hebben een simplistisch design en stralen merkbaar kwaliteit uit. In onze webshop kun je terecht voor een tal aan meubels, verlichting en accessoires in de Scandinavische stijl. Deze collectie vullen wij dagelijks voor je aan! Neem je een kijkje?