Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Verschillende interieurstijlen

Een taupe velvet lampenkap geeft een warme gloed aan de ruimte en is daarom heel goed te gebruiken in een modern of klassiek interieur. Ga voor een mooie wit of zwarte lampenvoet en creëer de stijl die jij wil! Heb je juist een scandinavisch interieur? Ga dan voor een iets strakkere lampenkap. Pas op dat je niet te veel verschillende stijlen met elkaar combineert. Je wil graag eenheid houden in je interieur. 

Taupe velvet lampenkap kopen bij dutch home label

Heb je je nieuwe aanwinst uitgekozen? Dan rest je alleen nog het uitzoeken van de juiste lichtbron. Wanneer je deze hebt gevonden kan het inrichten beginnen! Wij bezorgen je nieuwe eyecatcher op werkdagen binnen 48 uur bij je thuis. Zo kan jij lekker snel genieten van je taupe velvet lampenkap. Heb je toch nog vragen over bijvoorbeeld de afmetingen van de lampenkap of misschien over het bestel- en bezorgproces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op weg. 

Tevreden met je taupe velvet lampenkap? Dan horen we dat ook heel graag! Deel je foto op social media met #dutchhomelabel of stuur ons een mailtje. We zien graag waar onze producten terecht komen en wie weet delen we jouw foto op een van onze kanalen!