Shopping Cart

Wie zijn wij?

Dutch Home Label is een hip, dynamisch bedrijf met enthousiaste mensen die graag hun visie op het gebied van verlichting en interieur met je delen!

Met ons team zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste producten voor het maken van unieke combinaties. De klant staat bij ons op nummer één. Heb je vragen? Dan helpen wij je graag! Wij helpen je in de zoektocht naar een passend product. Met ons aanbod binnen verlichting, meubels en accessoires in verschillende stijlen hebben wij voor iedereen iets te bieden. Om in te spelen op ontwikkelingen en trends, bezoeken wij regelmatig beurzen in Parijs, Frankfurt en München. Alles om jou de mooiste én hipste producten te bieden.

Dutch Home Label

Dutch Home Label is een eigentijds bedrijf. We werken met enthousiaste mensen die graag hun visie op het gebied van verlichting en interieur met je delen. Ook vinden wij het van belang om jou een compleet beeld te geven. Dit betekent dat wij de producten weergeven in een huiselijke en sfeervolle setting, waarin een product het best tot het recht komt. Hierbij leggen wij de focus op het totaalbeeld, op een sfeer die matcht en die het product tegelijkertijd versterkt. Weten hoe je een product het beste kunt combineren is hartstikke fijn. Dit vertellen wij je graag! Voor vragen en advies kun je altijd contact opnemen via 0252-781 002 of via info@dutchhomelabel.nl. Wij bieden alle stijlen onder één dak om van jouw woonruimte een unieke plek te maken!

Ons team

Marnix

Oprichter

De man met het idee. Groeide op in de verlichting en decoratie en weet als geen ander wat er in de markt speelt. Zorgt daarnaast voor een unieke collectie en altijd voor de juiste prijs-kwaliteitsverhouding!

Danique

Stagiair

Deze enthousiaste studente Commerciële Economie hecht veel waarde aan persoonlijk klantencontact, draait haar hand niet om voor het schrijven van goede SEO web teksten en Social Media is helemaal haar ding.

Cor

Ecommerce Specialist

Zorgt er voor dat je Dutch Home Label online kunt vinden. Is een expert op het gebied van E-commerce en online marketing en is gék op het schrijven van code.

Robin

Stagiair

Is een enthousiaste stagiair die ziet dat internet de toekomst is. Hij studeert Commerciële Economie en wil zich graag breder ontwikkelen in de mogelijkheden op het gebied van marketing en communicatie op het web.