✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Wie zijn wij?

Dutch Home Label is een hip, dynamisch bedrijf met enthousiaste mensen die graag hun visie op het gebied van verlichting en interieur met je delen!

Met ons team zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste producten voor het maken van unieke combinaties. De klant staat bij ons op nummer één. Heb je vragen? Dan helpen wij je graag! Wij helpen je in de zoektocht naar een passend product. Met ons aanbod binnen verlichting, meubels en accessoires in verschillende stijlen hebben wij voor iedereen iets te bieden. Om in te spelen op ontwikkelingen en trends, bezoeken wij regelmatig beurzen in Parijs, Frankfurt en München. Alles om jou de mooiste én hipste producten te bieden.

Dutch Home Label

Dutch Home Label is een eigentijds bedrijf. We werken met enthousiaste mensen die graag hun visie op het gebied van verlichting en interieur met je delen. Ook vinden wij het van belang om jou een compleet beeld te geven. Dit betekent dat wij de producten weergeven in een huiselijke en sfeervolle setting, waarin een product het best tot het recht komt. Hierbij leggen wij de focus op het totaalbeeld, op een sfeer die matcht en die het product tegelijkertijd versterkt. Weten hoe je een product het beste kunt combineren is hartstikke fijn. Dit vertellen wij je graag! Voor vragen en advies kun je altijd contact opnemen via 085 – 8000425 of via [email protected]. Wij bieden alle stijlen onder één dak om van jouw woonruimte een unieke plek te maken!

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna