Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Waar hang je de hanglamp?

Weet je nog niet zo goed waar je de hanglamp moet hangen? Lees dan onderstaande tips en inspiratie. Zo kom je er zeker weten wel uit

Hanglamp eetkamer

Boven je eetkamer tafel wil je zeker weten dat je voldoende licht hebt, maar zeker licht wat ook een beetje sfeer brengt! Wanneer je met meer dan 6 personen aan tafel zit, kijk dan ook eens naar woonkamer hanglampen met meerdere lichtpunten en verspreid het licht over de tafel. Kies de juiste eetkamer hanglamp. Zo weet je zeker dat er geen mensen in het donker zitten te eten ;)

Hanglamp huiskamer 

Altijd gezellig. Een paar banken, een gave fauteuil en in het midden een mooie woonkamer hanglamp! Kijk van te voren goed naar de stijl die je in de ruimte wil toepassen. Ben je van een moderne huiskamer of juist van een industrieel interieur? Of wil je een retro of juist Scandinavische uitstraling? Bij dutch home label vind je het allemaal in het ruime assortiment. Zo weet je zeker dat je altijd mooie woonkamer hanglamp hebt hangen in jouw interieur.

Kan ik mijn woonkamer hanglamp dimmen?

Wil je jouw woonkamer hanglamp kunnen dimmen? Dat begrijpen we, want zo ben je altijd in control over de sfeer in de ruimte. Met gedimd licht is het toch net iets lekkerder dineren, terwijl je soms ook gebaat bent bij goed fel licht. Bekijk dan de specificaties van te voren goed. Wanneer er een dimsysteem in jouw woonkamer hanglamp zit is deze dimbaar, anders niet. Wil je toch kunnen dimmen, voeg dan een slimme lichtbron toe en voila! Zo ben je altijd klaar voor een romantisch diner met een romantisch sfeerlicht!  

Woonkamer hanglamp online bestellen bij dutch home label

Weet je nog niet helemaal zeker welke woonkamer hanglamp je wil bestellen? Dat begrijpen we. Een hanglamp is best bepalend voor de stijl en sfeer die je aan de ruimte toevoegt en daar wil je goed over nadenken. Bekijk vooral onze stijl pagina’s, blogs en sfeerfoto’s. Onze stylisten hebben alvast de mooiste combinaties en stijlen voor je uitgezocht! 

Heb je toch nog vragen of wil je tips over de aanschaf van je nieuwe hanglamp? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag op weg en voorzien je van tips en trics voor de leukste combinaties

Hangt ie?

Dan zijn we heel erg benieuwd naar de foto’s! We zien graag in welke woonkamers onze woonkamer hanglamp uiteindelijk terecht komt. Deel ze vooral op social met #dutchhomelabel en wie weet re-posten we jouw foto!