Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Waarom een staande lamp in je woonkamer?

Het allergrootste voordeel aan een staande lamp is de flexibiliteit. Je hebt geen lichtpunt nodig, maar enkel een stopcontact. Naast de bank zal een staande lamp perfect staan of juist in een donker hoekjes. Mocht je hem van de woonkamer naar de slaapkamer willen wisselen, dan is dat ook geen probleem. Met een staande lamp creëer je overal goed licht in je woonkamer.

Een geschikte vloerlamp

Mocht je het nog niet weten, wij hebben echt alles op het gebied van vloerlampen voor de woonkamer. In ons assortiment vind je veel verschillende staande woonkamer lampen. Ben je op zoek naar een zwarte vloerlamp voor in de woonkamer? Dan heb je een hele andere behoefte dan wanneer je een lamp zoekt voor in je leeshoek. Juist dan is het juist fijn dat een vloerlamp richtbaar is. Zo kan jij helemaal zelf bepalen waar je het licht op richt. Bij het lezen van een goed boek is dat toch wel erg fijn. 

Met of zonder kap?

Je kent het wel, een staande lamp met een losse lampenkap. In de woonkamer is een stalamp met een lampenkap mega populair. Wij snappen dit wel, want dit brengt onwijs veel voordelen met zich mee. Mocht je toe zijn aan vernieuwing, dan vervang je de kap gemakkelijk door een nieuwe kap.