Show Filters

Enig resultaat

  • Light & Living
    179.95 In winkelmand

Enig resultaat

Wat is vintage?

Vintage is al jaren een mega populaire trend. Niet alleen in de fashion industrie maar ook in de home en living industrie. Dit zie je onder andere terug in meubels en verlichting. Soms zie je het terug in een oude lamp die al jaren populair is of juist een lamp die ‘vintage’ is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine bewerkingen die de lamp vintage maakt.

Een geschikte hanglamp

Het vinden van de juiste hanglamp kan soms een behoorlijke klus zijn. Al helemaal wanneer je die zwarte vintage hanglamp al helemaal voor je ziet. Bij dutch home label vind je een ruim assortiment lampen. Om het je wat makkelijk te maken adviseren we om gebruik te maken van onze filters. Zo kan je gemakkelijk filteren op stijl, kleur en materiaal. Dit helpt je simpel en snel bij het zoekproces naar die perfecte zwarte vintage hanglamp.

Sharing is caring!

Bij ons vind je niet alleen een ruim assortiment, maar ook veel blogs en inspiratie pagina’s. Wij hopen dat wij jou met onze blogs en inspiratiebeelden hebben kunnen inspireren. Wij vinden het nog leuker om geïnspireerd te raken door onze klanten! Deel jouw nieuwe zwarte vintage hanglamp op social media met de volgende hashtag: #dutchhomelabel.