Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Botanisch interieur

Kenmerkend voor een botanisch interieur zijn producten van een natuurlijke of ruwe afkomst. Beton, blank hout, rotan en bamboe zijn veelgebruikte materialen. Combineer deze verschillende materialen voor dat wauw effect waarnaar jij op zoek bent. Houd de basis van je interieur rustig, maar voeg vooral speelse, losse items toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blanke houten salontafel, rieten manden of een lamp van gevlochten bamboe. Je kan hierbij denken aan een tafellamp van bamboe of juist voor een bamboe hanglamp. Een hanglamp wordt veelal gebruikt boven de eettafel. Maar kan ook goed boven de zithoek of boven je bed hangen indien je een lichtpunt hebt. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat jij je hoofd stoot aan je nieuwe bamboe hanglamp, want de hoogte bepaal jij helemaal zelf.

Planten in huis

Planten mogen in deze levendige stijl niet ontbreken. Heb je een leuke zithoek? Hang hier een leuke bamboe hanglamp boven en bijvoorbeeld een leuke hangplant. Deze hang je gemakkelijk op aan een plafondhaak. Door gebruik te maken van verschillende hoogtes breek je de ruimte. Of plaats een mooie strelitzia in een bloempot van hout of in een rieten mand. Een beetje groen mag niet ontbreken in deze stijl.

Rotan of bamboe?

Bamboe hanglampen zijn zacht qua structuur en worden vaak volledig met de hand gemaakt door zijn zachte eigenschap. Hierdoor hebben bamboe hanglampen vrijwel altijd een mooie geweven structuur. Je komt veel ronde hanglampen tegen. Bamboe behoort tot de grassoorten en rotan behoort tot de palmachtige plantensoorten. Dankzij zijn taaie, sterke maar toch buigzame eigenschappen leent rotan zich bij uitstek voor meubels en woonaccessoires. Dankzij zijn sterke en buigzame karakter zie je rotan hanglampen vaak ook in andere vormen dan alleen een ronde hanglamp. Weet jij het al? Ga jij voor een rotan- of een bamboe hanglamp?


Bamboe hanglampen kopen bij dutch home label

Ga jij ook voor die natuurlijke look met een bamboe hanglamp? Leuk! Bestel gemakkelijk en snel online in onze webshop. Wij doen er alles aan om je pakketje op werkdagen binnen 48 uur te bezorgen. Onze klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9,2! Mocht je nog vragen hebben over één van onze hanglampen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.