Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Heb jij een modern interieur? Dan zoek je vast ook een moderne vloerlamp. Met een vloerlamp geef je de ruimte meer sfeer. Een moderne vloerlamp kan je op verschillende plekken in huis neerzetten.

Moderne vloerlamp bij de bank

Ben je op zoek naar meer verlichting bij de bank? Om bijvoorbeeld beter dat goede boek te lezen? Ga dan voor een vloerlamp. Het voordeel van een moderne vloerlamp is dat deze ook meteen een stukje sfeer aan de ruimte meegeeft, omdat de ruimte iets doorbreekt.

Gezellige hoek met bijzettafeltjes

Heb je een of meerdere bijzettafeltjes? Creëer dan een gezellige hoek met een moderne vloerlamp. Kijk voor deze bijzettafels ook zeker in onze webshop. Heb je geen inspiratie, maar lijkt je dit wel een leuk idee? Ga dan vooral eens door onze inspiratie pagina’s of bekijk onze social accounts. Boordevol inspiratie!

Verschillende stijlen moderne vloerlampen

Modern is natuurlijk een breed begrip. Het kan zijn dat je een strak interieur hebt met veel wit met zwarte lijnen en basic kleuren. Of misschien is jouw interieur juist iets meer scandinavisch modern en gebruik je wel veel kleur. Voor al deze stijlen vind je bij dutch home label de perfecte moderne vloerlamp.

Dim je moderne vloerlamp voor meer sfeer!

Beschikt jouw vloerlamp over een dimsysteem? Dan is het mogelijk om jouw lamp te dimmen en hierdoor extra sfeer toe te voegen aan de ruimte. Heerlijk wanneer je de vloerlamp bijvoorbeeld in een hoek hebt staan en je deze toch iets uit wil lichten, zonder er de focus op te leggen. Heb je geen dimsysteem in jouw moderne vloerlamp? Kijk dan eens naar een ‘slimme lichtbron’. Zo is het toch mogelijk om het licht te dimmen.

Koop jouw nieuwe moderne vloerlamp online

Heb je een keuze kunnen maken? Dat is fijn! De zoektocht naar een geschikte vloerlamp kan nog wel eens lastig zijn. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling binnen 48 uur bij jou thuis te leveren. Wil je graag achteraf betalen? Ook dat is mogelijk bij dutch home label, veilig met Afterpay.


Vragen?

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld jouw nieuwe moderne vloerlamp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag op weg. En mocht je nou helemaal happy zijn met je nieuwe aankoop en wil je een foto op social media plaatsen, vergeet dan niet #dutchhomelabel toe te voegen. Wij zijn namelijk ook altijd erg benieuwd waar al onze producten komen te staan en worden graag door onze klanten geïnspireerd!