Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Wandrekken bieden extra ruimte

Kom jij ook altijd ruimte tekort voor alle spullen in huis? Dan kan een wand- of muurrek echt heel goed van pas komen. Je hangt ze aan de muur dus ze nemen geen ruimte in op de vloer. Zo blijft het vertrek ruimtelijk en overzichtelijk terwijl je wel extra opbergruimte creëert. Helemaal top!

Wandrekken zijn multifunctioneel

Een muurrek kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Allereerst kun je ze heel praktisch en handig gebruiken als opbergruimte om je spullen op een makkelijk manier onder handbereik te hebben. Daarnaast kun je ze ook puur decoratief gebruiken. Ze zijn vaak al decoratief van zichzelf door hun vorm, het gebruikte materiaal en de uitstraling die ze sowieso al hebben. Bovendien kun je er door de gebruiksmogelijkheden nog eens voor zorgen dat ze extra decoratief worden: plaats er verschillende decoratieve items in en maak er je eigen persoonlijke pronkkastje van.

Wandrekken zijn handig

Ben je nog op zoek naar een mooie en praktische oplossing voor je kookboeken, kruiden of kruidenplantjes in de keuken? Hang dan één of meerdere open wandrekken op en voilà je hebt extra ruimte gecreëerd! Bovendien geeft het een gezellig huiselijk effect als het zo geordend en zichtbaar aan de muur hangt. Decoratief en praktisch tegelijk! Wat wil je nog meer? En dan nog zo’n praktisch en waarschijnlijk herkenbaar voorbeeld: je bureau ligt vol met van alles en nog wat en je hebt nauwelijks een plekje over om aan te kunnen werken. Wat een toestand! Niet getreurd de oplossing is nabij! Koop een wandrek en bevestig het boven je bureau aan de muur. Zo kun je de spullen die je vaak nodig hebt, makkelijk bij de hand houden zonder dat je bureau er door wordt overspoeld.

Wandrekken zijn mooi

Nog een reden om een open wandrek te kopen is dat ze heel decoratief zijn. Vind je bijvoorbeeld je hal als je je huis binnenkomt maar saai en kaal? Kijk dan eens of je in de gang plek hebt voor een mooi rek aan de muur. Zet er wat plantjes op of wat leuke spulletjes in en de huiselijke sfeer komt je tegemoet, zodra je de voordeur opendoet. Ook kun je met wandrekken een heel persoonlijke touch geven aan je interieur door heel persoonlijke sfeervolle hoekjes te creëren. Hoe je dat doet? Je zet in het rek persoonlijke dingen zoals herinneringen aan belangrijke personen en momenten uit je leven, dierbare foto’s en voor jou belangrijke souvenirs van jouw mooiste reizen. Een item springt er bijvoorbeeld echt uit als het in een honingraatvormig wandrek geplaatst wordt, denk hierbij eens aan het wandrek Hual. Het object krijgt dan alle aandacht dat het verdient doordat het helemaal op zichzelf en mooi omkaderd gepresenteerd wordt. Door meerdere van deze honingraatvormige open wandrekken aan de muur te hangen, kun je trouwens ook op een leuke manier een kleine collectie van bijzondere items aan de muur hangen. Maak bijvoorbeeld een mooie herinneringswand met die eerder genoemde souvenirs.

Veel keus!

Ben je overtuigd en ga je voor dat nieuwe wandrek? Dan moet je voordat je bestelt eerst nog een aantal keuzes maken. Zo zijn er namelijk diverse vormen en kleuren en ook moet je nog kiezen hoeveel en wat voor planken je eigenlijk wilt. Wordt het strak en recht of wordt het een speelser model? Ga je voor meerdere planken of voor een wandrek met één plank zodat het item dat je er in zit extra nadruk krijgt. Ook kun je meerdere rekken van deze rekken bij elkaar plaatsen om een aantal unieke planten, foto’s of kunstwerken goed tot hun recht te laten komen. Of wil je een rek met meer twee of meer planken. En dan ben je er nog niet met die planken. Wil je horizontale planken over de hele breedte van het rek of wil je het speelser met ook opstaande plankjes en verspringende lijnen? En dan nog de keuze voor het materiaal: planken van metaal, van hout, of een combinatie van beide? Je ziet het er is heel veel mogelijk.

Welk model past waar?

Heb je in een ruimte veel ronde vormen? Doe dan eens gek en doorbreek dat door een vierkant, rechthoekig of honingraatvormig wandrek te kiezen. Omgekeerd kun je in een ruimte met veel strakke lijnen juist eens een muurrek in een ronde vorm plaatsen, daarmee zorg je, met een knipoog, voor een speels accent. Vergeet ook niet de modellen met een spiegel en een legplank, die zijn heel praktisch en komen mooi tot hun recht als je ze ophangt in de slaapkamer, het toilet of de hal. Dan kun je meteen nog even checken of je haar nog goed zit voordat je de deur uitgaat.

Koop je wandrek bij Dutch Home Label

Ben je er uit en heb je je droomrek gevonden? Bestel dan nu online. Wij zorgen ervoor dat je artikelen binnen 48 uur geleverd worden. Natuurlijk is het voor ons ook vanzelfsprekend dat je bij ons ook veilig kunt betalen. Met een score van 9,2 op tevredenheid kun je er zeker van zijn dat je bestelling bij dutch home label alle aandacht krijgt die het verdient.


Blij met je nieuwe muurrek?

Ben je blij met je nieuwe wandrek? Dat horen wij natuurlijk graag dus vinden wij het leuk als je ons een mailtje stuurt of een foto post op social media met #dutchhomelabel.