Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Ga jij voor goud?

Een goudkleurige vloerlamp is eigentijds, trendy en valt ongetwijfeld op in de woonkamer. Dutch home label heeft een groot assortiment gouden lampen. Bij veel van onze producten staat ook ‘antiek brons’. Dit is als het ware een gouden kleur met een antieke finish. Dat betekent dat deze producten vaak wat donkerder goud zijn. Ook deze lampen zijn wellicht iets voor jou wanneer je op zoek bent naar een vloerlamp in een gouden kleur.

Een vloerlamp is mega functioneel!

Het grote voordeel aan een vloerlamp is dat je geen constructieve aanpassingen hoeft te doen in jouw interieur. Het enige wat je in de buurt moet hebben is een stopcontact. Indien het snoer van je lamp niet lang genoeg is, kan je altijd nog gebruik maken van een verlengsnoer! Zo simpel kan het zijn. Je zet de lamp neer waar jij wilt. Mocht je hem in de huiskamer even zat zijn, dan kan je hem gemakkelijk en snel verplaatsen.

Veel voorkomende plekken voor een vloerlamp zijn:

  • Naast de bank
  • In de slaapkamer
  • Een heerlijke leeshoek
  • Studeerkamer

Ee geschikte vloerlamp

Vloerlampen heb je in veel verschillende kleuren, vormen en stijlen. Heb je onze eigentijds palmboom vloerlamp al eens gezien? Inderdaad, we hebben echt van alles op het gebied van lampen. Om die reden vind je ongetwijfeld een gouden vloerlamp waarnaar jij op zoekt bent. Ben je op zoek naar een gouden vloerlamp voor in de woonkamer? Dan heb je een hele andere behoefte dan wanneer je een vloerlamp zoekt als leeslamp. Dan is het juist fijn dat een vloerlamp richtbaar is. Hierdoor kan jij zelf bepalen waar het licht op gericht is. Veel van onze gouden vloerlampen zijn richtbaar! Zo hoef jij niet onnodig in het donker te zitten.


Gouden vloerlampen online kopen bij dutch home label

Een gouden staande lamp koop je veilig bij dutch home label. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een dikke 9! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je die prachtige staande lamp binnen 48 uur in huis hebt. Heb je een keuze kunnen maken uit onze collectie? Bestel je favoriete gouden vloerlamp nu online! Wist je overigens al dat veel van onze lampen deel uitmaken van een serie? Zo vind je vaak een hanglamp of zelfs een tafellamp in dezelfde stijl! Hierdoor creëer je een geheel in je woonkamer.