Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Een taupe lampenkap kopen?

Taupe is misschien wel 1 van de meest intrigerende kleuren. Is het nou bruin, legergroen, grijs of iets van beige? Het antwoord is niet simpel, maar zit daar ergens tussen in. Alhoewel het soms lastig is te omschrijven en iedereen een andere interpretatie heeft, is taupe een onwijs mooie en rijke kleur. Ook een erg gemakkelijke kleur.

Voordelen van een taupe lampenkap

Wil jij je interieur wat oppimpen en maak je op dit moment gebruik van een lampvoet? Vervang dan simpelweg je lampenkap. Wil je een moderne lampenkap? Dan is een taupe lampenkap zeker een aanrader. In een uni kleur of juist een kap met een met unieke print, bijvoorbeeld een dierenprint lampenkap. Wij hebben het allemaal in ons ruime assortiment online lampenkappen. De toepasbaarheid van een lampenkap is enorm. Ze gaan immers op lampvoeten en staande lampen.


Vorm en kleur

De lampenkappen van Light & Living verkrijgbaar in verschillende vormen. Een drum lampenkap, die van smal naar breed uitloopt. Een ronde cilinder lampenkap. Of een ovale lampenkap. Soms vraagt een type lampvoet om een specifieke vorm. Bij dutch home label snappen we dat helemaal! Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan taupe lampenkappen.

Wij zijn niet standaard en hebben daarom lampenkappen in veel verschillende maten, vormen en stoffen. Een taupe lampenkap in een velours stof heeft een rijke en luxe uitstraling. Een lampenkap met een linnen stof krijgt weer een meer landelijk karakter. Weet jij als voor welke taupe lampenkap jij gaat? Mocht je nog vragen hebben of advies willen met betrekking tot een lampenkap. Neem dan nu gemakkelijk contact op met onze klantenservice.