Luxe vloerlamp

Ben je op zoek naar een luxe vloerlamp? Dan ben je bij dutch home label aan het juiste adres! Een vloerlamp is functioneel en zorgt voor sfeer in huis. Luxe vloerlampen heb je in verschillende materialen en vormen. Ben je op zoek naar een mooie vloerlamp of luxe lampvoet? Bij dutch home label vind je een groot assortiment lampen in verschillende stijlen.

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Met of zonder lampenkap

Heb je een mooie hoekje kunnen creëren, maar kan het wat licht gebruiken? Dan mag een luxe staande lamp natuurlijk niet ontbreken. Je kan kiezen voor een vloerlamp inclusief draaibare lampenkap, zodat je het licht naar eigen wens kunt richten. Mocht je nu echt voor een luxe optie willen gaan. Kijk dan ook eens bij onze luxe lampvoeten en combineer deze met een luxe lampenkap gemaakt van velvet. Door gebruik te maken van luxe materialen en uniek vormen voeg je écht waarde toe aan je interieur.


Mix & match

Heb je eindelijk die mooie luxe vloerlamp gevonden waarnaar je op zoek was? Veel van onze luxe vloerlampen maken deel uit van een serie. Het voordeel hiervan is dat je bijvoorbeeld een mooie vloerlamp kan combineren met een hanglamp. Zo breng je rust en eenheid in huis.

Heb je een keuze kunnen maken uit onze luxe vloerlampen? Bestel je favoriete vloerlamp nu online. Binnen 48 uur staat hij al bij jou thuis! Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van advies.