Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Verschillende interieur stijlen

Hanglampen zijn er een veel verschillende stijlen en kleuren. Een zwarte hanglamp zien we veel terug in moderne interieurs, maar ook industriële interieurs maken vaak gebruik van een zwarte hanglamp.

Industrieel interieur

Ben jij een stoer type en hou je wel van een interieur met een rauw tintje? Dan ben jij helemaal geschikt voor een industrieel interieur. Met veel robuuste materialen als metaal, beton en natuurlijk stoere zwarte hanglampen. Of voeg een industrieel accent aan je interieur door een klein zwart hanglampje op te hangen. Met ‘urban industrieel’ voeg je iets meer kleur en moderne tinten toe. En natuurlijk mogen een paar mooie planten niet ontbreken in een urban industrieel interieur.

Modern interieur

Ben jij niet zo van het stoere en ben jij juist meer van het moderne interieur? Dan zit je met een zwarte hanglamp altijd goed. Deze stijl kenmerkt zich door strakke heldere kleuren, weinig patronen of anders gezegd, weinig details. Qua materialen wordt er in een modern interieur veel gebruik gemaakt van bewerkte materialen als glas, hout en metaal.

Verschillende soorten zwarte hanglampen

Door ons ruime assortiment is er altijd wel een een zwarte hanglamp die bij jouw interieur past. Ben je op zoek naar een zwarte hanglampen voor boven de eetkamertafel? Bekijk dan eens onze metalen hanglampen. Door het bewerkte materiaal heb jij een gaaf lichtspel in huis! Onze pendellampen zijn erg mooi om bijvoorbeeld boven de keuken te hangen. Kies een klein zwart hanglampje voor naast je bed of in een leeshoek. Of ga voor een gave oude fabriekslamp, geometrische zwarte hanglampen of moderne dome lampen! De keuze is reuze.

Dim it baby!

Heb je een romantisch avondje gepland en wil je jouw nieuwe hanglamp zwart dimmen? Lucky you! Wanneer er een dimmer in jouw zwarte hanglamp is ingebouwd is jouw lamp dimbaar. Vergeet hierbij niet een dimbare lichtbron te gebruiken, zonder een dimbare lichtbron is dit niet mogelijk.

Is jouw zwarte hanglamp niet dimbaar, niet getreurd! Ga dan voor een smart home systeem. Wanneer je jouw nieuwe lamp hierop aansluit is het alsnog mogelijk om jouw nieuwe lamp te dimmen. Let hier op dat je wel gebruik maakt van een slimme lichtbron.


Hanglamp zwart online bestellen

Heb jij een keuze kunnen maken en weet je welke zwarte hanglamp je wil bestellen? Fijn! Bij dutch home label doen we er alles aan om je pakketje op werkdagen binnen 48 uur te bezorgen. Zo kun je lekker snel genieten van jouw nieuwe aanwinst.

Ben je helemaal blij met je zwarte hanglamp? Wij zijn altijd benieuwd waar onze producten uiteindelijk terecht komen. Inspireer jij ons met jouw interieur? Deel je foto op social media met #dutchhomelabel, vinden we leuk!