Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Ze zijn weer helemaal terug, de lampenkappen. Het materiaal rotan heeft daar zeker aan bijgedragen. Bijna elk huishouden is wel voorzien van een rotan lampenkap, die van jou ook al?

Welke lichtbron moet ik gebruiken?

Een rotan lampenkap brengt sfeer in huis. Gebruik wel de juiste lichtbron! Doordat de lampenkap niet helemaal dicht is, schijnt het licht mooi tussen het rotan door.

De keuze van het soort lichtbron is misschien wel net zo belangrijk als de lampenkap of lampenvoet. Kies bijvoorbeeld eens voor een staaf lichtbron. Hiermee maak je optimaal gebruik van de doorschijnende lampenkap. Let op dat je de verschillende lichtbronnen in huis op elkaar afstemt, je wil geen wit en geel licht bij elkaar in 1 ruimte!

Rotan lampenkap staande lamp

TIP! Rotan lampenkappen worden vaak voor hanglampen gebruikt. Gebruik de kap ook eens voor een staande lamp en maak een eyecatcher van je lampenkap! Haal het zonnetje en de zomer in huis met deze gave rotan lampenkappen van Light & Living!

Rotan lampenkap kopen bij dutch home label

Ben je er helemaal uit? Koop dan snel je Light & Living lampenkap op dutch home label. Binnen 48 uur haal jij het zonnetje in huis. Achteraf en veilig betaald met Afterpay!

Ben je blij met je lampenkap? Deel dan je foto met #dutchhomelabel op social media, vinden we leuk!