Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Waarom grijs?

Grijs, antraciet en zilver zijn kleuren die ongelofelijk makkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Dus een grijze salontafel is een goede keuze. Je wilt lang van je tafel kunnen genieten. Met een grijze salontafel kan je alle nieuwe trends aan en hierdoor zal je jaren plezier hebben van jouw nieuwe salontafel.  

 

Voor welke stijl ga jij

Salontafels heb je in veel verschillende vormen en stijlen. Rond, vierkant, modern industrieel. De keuze is reuze. De vorm, kleur en en afwerking zijn erg bepalend. Wanneer je kiest voor een grijze vierkante metalen salontafel haal je de industriële stijl in huis. Mocht je kiezen voor een fijne ronde grijze salontafel dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een scandinavische touch aan je lounge geeft. Wees hiervan bewust bij het kiezen van je nieuwe salontafel. Weet jij al voor welke grijze salontafel jij gaat? 


Kopen bij dutch home label 

Wil jij nog geïnspireerd worden of heb jij je keuze al gemaakt? Mocht je nog vragen hebben voordat jij je nieuwe salontafel besteld, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.