Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

Een glazen bijzettafel, waarom?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van een glazen bijzettafel, blijf dan vooral lezen! Een glazen bijzettafel is namelijk weer helemaal terug van weggeweest en weer helemaal modern. Zelfs de retro glazen tafeltjes kunnen weer helemaal in een modern interieur. Ook zie je veel glazen bijzettafeltjes in een Scandinavisch interieur. Waarom? Glazen tafeltjes zijn namelijk niet heel ‘heftig’ in een interieur. Helemaal handig wanneer je niet zo’n grote ruimte hebt. Een houten salontafel neemt niet alleen veel ruimte in omdat hij groter is dan bijzettafels, maar ook het materiaal doet veel. Glas geeft een ruimtelijk gevoel!

Verschillende stijlen glazen tafeltjes

Weet je nog niet voor welke stijl je moet kiezen? Dat is ook een lastige keuze, maar als je wel al weet dat je voor een glazen bijzettafel gaat, ben je al een heel eind. Heb jij een klassiek interieur? Kies dan voor een glazen bijzettafel met een goud- of zilverkleur frame. Deze tafeltjes staan overigens ook erg mooi in een luxe interieur! Heb jij veel vierkant of hoekige meubels? Ga dan voor ronde glazen bijzettafeltjes. Dit breekt de vormen.

Combineer met een nieuwe lamp

Bekijk ook eens onze tafellampen wanneer je je jouw nieuwe glazen bijzettafel wil gebruiken om een knus hoekje te creëren. Of maak het helemaal cool met een paar hanglampen! Wel iets ingewikkelder natuurlijk, maar super leuk. Ook onze glazen hanglampen zijn namelijk erg leuk in combinatie met een glazen bijzettafel!

Let op: Meten is weten!

Bekijk van te voren wat de afmetingen van jouw bijzettafel ongeveer moeten zijn. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.


Glazen bijzettafel online bestellen

Je bent er helemaal uit? Bestel dan online jouw nieuwe bijzettafel bij dutch home label. Bij ons shop je namelijk veilig en snel jouw nieuwe eyecatcher! Mocht je toch nog met een paar vragen zitten en er niet uitkomen, neem contact met ons op. Zelfs wanneer je twijfelt tussen 2 stoelen, we helpen je graag op weg! Niet iedereen is als interieurontwerper geboren natuurlijk.

Ben je helemaal blij met je nieuwe glazen bijzettafel en wil je dit met ons delen? Super tof! Wij horen namelijk graag waar onze producten uiteindelijk terecht komen. Wie weet inspireer je ons met jouw interieur! Deel de foto’s met #dutchhomelabel op social media of mail ons een foto. Leuk om te zien! En wie weet delen we jouw interieur wel op één van onze eigen kanalen.