Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Haal de zomer in huis

Met een rieten hanglamp haal je de zomer in huis. Deze lampen hebben namelijk een rustige natuurlijke uitstraling. Wij zijn zelf helemaal fan van deze lampen. Helemaal omdat je deze stijl in bijna elke ruimte wel kan toepassen. Ga bijvoorbeeld voor een grote rieten hanglamp in de woonkamer, bijvoorbeeld boven de salontafel. Deze eyecatcher is niet te missen!

Rieten hanglamp slaapkamer

Jouw slaapkamer is een ruimte waar je rust en eenheid wil creëren. Wij adviseren daarom ook om deze ruimte niet te druk in te richten! De rieten hanglamp past daarom ook perfect in de slaapkamer. Haal de zomer en het vakantiegevoel in huis en ga ontspannen richting dromenland!

Ja! Voor in de woonkamer!

Zoals al eerder genoemd past deze lamp perfect boven de salontafel. Maar wat dacht je van boven een paar bijzettafeltjes of in een leeshoek? Maak er een ‘ontspan hoekje’ van en waan je op een tropisch onbewoond eiland met een boek in je handen.. Zie jij jezelf al zitten?

Of lekker voor in de keuken

Ook de keuken is een gave locatie! Kijk eens bij onze zwarte grote rieten hanglampen. Deze geven een iets modernere look aan ruimte. Ga je in de keuken toch voor een iets subtielere lamp? Kijk dan eens bij onze pendels. Wanneer je namelijk voor de lamp kiest met meerdere pendels, verlicht je je hele kookeiland in één keer.

Welke lichtbron moet ik gebruiken?

Dat hangt natuurlijk af van waar je de lamp gaat gebruiken. Wil je sfeer aan een bepaalde kamer geven of moet de lamp ook feller licht geven? Denk hier vooraf goed over na! Kijk ook of er een dimmer in jouw lichtsysteem aanwezig is. Als dit niet het geval is en je wil de lamp toch dimmen, zou je namelijk gebruik kunnen maken van een smart home systeem. Draai een ‘slimme’ lichtbron in jouw rieten hanglamp en voila! je lamp is dimbaar!


Koop een rieten hanglamp bij dutch home label

Ons ruime assortiment lampen biedt jou veel keuze. Misschien wel iets te veel. Kan je niet kiezen en heb je advies nodig? Of heb je vragen over een bepaald type lamp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Eén van onze medewerkers helpt jou graag verder.

Ben je eruit en wil je zo snel mogelijk bestellen? Gaaf! Binnen 48 uur hangt de lamp in jouw huis. Wel zelf nog even ophangen natuurlijk ;). Wij zijn erg benieuwd waar onze lampen terecht komen en in welke ruimtes ze komen te ‘shinen’! Deel daarom een foto op social media met #dutchhomelabel of stuur een mailtje met een paar mooie foto’s, dat vinden we heel erg leuk!