Stalen stellingkast

Een stalen stellingkast is een aanvulling op elk interieur! Bij dutch home label vind je een ruim assortiment kasten. Van gave dressoirs tot klassieke hoge kasten en dus ook stalen stellingkasten! 

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Hoe kies je jouw nieuwe stellingkast?

Bij het kopen van een ijzeren stellingkast is het heel belangrijk dat je goed op de afmetingen let. Een hoog exemplaar kan heel gaaf lijken, maar wanneer de ruimte niet heel hoog is kan het juist te vol lijken. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte boven de kast overlaat om bijvoorbeeld nog een mooie plant op te zetten. Hiermee geef je het gevoel dat het plafond hoger is dan hij in werkelijkheid is. 

 

Gebruik je de stalen stellingkast als roomdivider? Let er dan op dat je de kast niet meteen helemaal volzet met accessoires. Dit gaat ten koste van het ruimtelijke gevoel. Daarnaast is het altijd handig om groepjes te maken van verschillende items en niet alle lege ruimte te benutten. Ook leuk: Stapel een paar boeken op elkaar en zet er een leuk beeldje op! Lekker speels. 

Stalen stellingkast kopen bij dutch home label

Wil je je nieuwe stalen stellingkast online kopen? Bij dutch home label weet je zeker dat dit veilig en snel gaat. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3! De bezorging is boven een besteding van € 50 gratis, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. We doen er alles aan om jouw nieuwe aanwinst op werkdagen binnen 48 uur bij je thuis te bezorgen.