Your Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Garantie- en Klachtenregeling

Gaat het product kapot of is het al beschadigd bij ontvangst? Dat is erg vervelend! Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop.

Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Als er inderdaad sprake is van een beschadigd product binnen de garantietermijn, dan herstellen of vervangen wij het product kosteloos. Als het item helaas niet kan worden hersteld of worden vervangen dan wordt de overeenkomst ontbonden. We vragen je dan om het bestelde product te retourneren en storten het aankoopbedrag terug op je rekening.

Bij een beschadigd of kapot product ontvangen wij via de e-mail [email protected] van jou graag het volgende:

  • Een foto van de verpakking met daarin het product duidelijk zichtbaar, zodat wij goed kunnen zien hoe het product was verpakt;
  • Een foto van het volledige product;
  • Een close-up foto van het gebroken of beschadigde gedeelte van het product;
  • Een foto van het verzendetiket.

We doen uiteraard altijd ons uiterste best, maar soms worden er fouten gemaakt. Dan kan het gebeuren dat je niet tevreden bent, over het product, over de levering of over andere zaken.

We raden je aan om eventuele klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Wij zullen dan zo snel mogelijk samen met jou een oplossing zoeken voor jouw probleem.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna

Schrijf je nu in en ontvang

10€ KORTING*

als eerste op de hoogte zijn van unieke acties en inspiratie? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang direct 10€ korting* 

*bij besteding van minimaal 75€