Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Waarom een lampenvoet van metaal?

Lampen heb je in alle soorten, maten en materialen. Voor een industrieel interieur zijn lampenvoeten van hout of metaal erg geschikt. Deze lenen zich goed door hun robuuste en stoere karakter. In combinatie met een linnen lampenkap krijg je een landelijke uitstraling. Wanneer je een velvet lampenkap op een lampenvoet van metaal plaats krijg je meer een chique en modern uitstraling. Kijk goed naar je interieur voordat je een nieuwe stalen lampenvoet besteld. Je wilt dat de lampenvoet past in de stijl van je interieur.

Metalen lampenvoet kopen bij dutch home label

Ben je geïnspireerd geraakt door ons assortiment? Dat snappen wij helemaal met ons grote assortiment metalen lampenvoeten. Ga met een lampenvoet in combinatie met een lampenkap voor de stijl die bij jou past. Bij dutch home label vind je een groot assortiment lampvoeten in verschillende stijlen.

Daarnaast vind je ook een ruim assortiment lampenkappen van het Nederlandse merk Light & Living.  Ideaal toch dat je jouw nieuwe setje helemaal zelf kan samenstellen en bestellen in 1 webshop. Wij verzenden elke bestelling vanaf €50,- gratis. Mocht je nog vragen hebben of advies willen hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice.