Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Zwarte lampenkappen, in Nederland gemaakt

Zwarte lampenkappen zijn er in veel verschillende stijlen, vormen en afmetingen. Door de enorme toepasbaarheid blijft de populariteit onverminderd hoog. Een lampenkap kan je namelijk combineren met lampvoeten, staande lampen of aan een pendel als zelfstandige hanglamp. Sommige wandlampen zijn zelfs ook geschikt om een lampenkap op te plaatsen. Zo krijg je een mooi diffuus licht. Of je nou voor een velours lampenkap gaat of voor een zwarte lampenkap in een unikleur: allemaal in ons assortiment!

Verschillende vormen lampenkappen

Wist je dat er verschillende vormen lampenkappen zijn? Stel dat jij al weet dat je voor een zwarte lampenkap gaat, dan ben je er nog niet. Wil je een vierkante lampenkap, een ovale of ronde lampenkap? Of ga je voor meerdere kleine zwarte lampenkapjes? het is allemaal mogelijk, hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Grote zwarte lampenkap

Stel dat je al een lampvoet hebt staan die best wel wat lampenkap kan hebben, ga dan voor een mooie grote zwarte lampenkap. Meet eerst wel goed op of de lampenkap goed bij jouw lampvoet past.

Zwarte lampenkap voor staande lamp

Heb je een gave staande lamp en wil je eens van kap wisselen? Of heb je bij ons een mooie staande lamp gevonden? Combineer deze met een zwarte lampenkap voor een staande lamp. Ben je meteen compleet!

Ronde of ovale lampenkap

Let bij de aanschaf van jouw nieuwe lampenkap goed op of je een ronde of ovale lampenkap koopt. Dit kan namelijk qua stijl een heel ander gevoel meegeven. Ga voor een zwarte ronde lampenkap voor een wat stoerdere stijl. Een ovalen lampenkap is iets klassieker.

Handgemaakte zwarte lampenkappen

Wist je dat al onze zwarte lampenkappen met de handgemaakt worden in ons Nederlandse atelier? Een echte ambacht waar we ontzettend trots op zijn. Hoe leuk is het om te weten dat jouw nieuwe zwarte lampenkap echt vakmanschap is?


Zwarte lampenkap kopen bij dutch home label

Weet je inmiddels voor welke zwarte lampenkap je gaat? Koop dan jouw nieuwe aanwinst veilig en online bij dutch home label. Wij besteden veel zorg en aandacht aan jouw bestelling en doen er alles aan om jouw nieuwe aanwinst op werkdagen binnen 48 uur bij jou thuis te bezorgen. Wel nog even zelf ophangen natuurlijk ;). Heb je nog vragen over je bestelling, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je met liefde weer op weg! Zelfs wanneer je verlegen zit om een aantal stylingtips. Er schuilt vanzelfsprekend geen ontwerper in ons allemaal.