Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Voordelen van een witte lampenkap

Wist je dat het gebruiken van een lampenkap een heel groot voordeel heeft? Het leuke is namelijk dat je eindeloos kan combineren. Ben je een combinatie zat, wissel je zwarte lampenkap dan om voor een witte lampenkap. Of wissel halverwege het jaar een paar lampenkappen in huis. Zo blijf je lekker veranderen in huis!

Hoe kies je dan de juiste lampenkap?

Dat is een lastige. Want je hebt natuurlijk niet alleen te maken met de juiste stijl en kleur, maar ook met afmetingen en vorm. En heb je al een lampenvoet? Dan moet hij daar natuurlijk ook nog eens goed bij passen! Ga je voor een witte lampenkap? Bekijk dan onderstaande stappen. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf!

  1. Lampenvoet. Heb je al een lampenvoet? Zo niet, bekijk dan waarvoor je de lamp wil gaan gebruiken. Moet het een hoge of late lampenvoet zijn en past de nieuwe witte lampenkap hierop?
  2. Bepaal de stijl. Heb je een specifieke stijl in huis? Hou je daar dan aan vast. Ga niet bijvoorbeeld niet voor een klassieke witte lampenkap, wanneer je een vrij industrieel interieur hebt. Al is een nieuwe mix proberen natuurlijk altijd leuk
  3. Bepaal de afmeting. Ga je voor een grote witte lampenkap of juist voor een iets kleinere witte lampenkap? Meet dit van te voren goed op.
  4. Bepaal de vorm. Ga je voor een witte ronde lampenkap? Of heb je meer zin in een vierkante lampenkap.
  5. Bepaal de functie. Heeft de witte lampenkap enkel alleen de functie als sfeer verlichting? Of wil je ook goed een boek kunnen lezen? Allemaal belangrijk bij het maken van de juiste keuze.

Lampenkappen van Nederlandse bodem

Wist je dat al onze lampenkappen, dus niet alleen onze witte lampenkappen in ons Nederlandse atelier worden gemaakt? Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Door het vakmanschap en de perfecte afwerking kunnen wij jou de allermooiste kap bezorgen. En hoe leuk, jouw nieuwe witte lampenkap is gewoon met de hand gemaakt!


Je nieuwe kap koop je online bij dutch home label!

En wel heel erg makkelijk en snel. Wij doen er alles aan om jouw nieuwe witte lampenkap op werkdagen binnen 48 uur bij jouw thuis te bezorgen. Zo kan jij lekker snel genieten van je nieuwe aanwinst. Heb je toch nog vragen over de kap of wil je iets meer advies over de afmetingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gewoon contact op met onze klantenservice. We doen er alles aan om jouw vragen te beantwoorden en je weer op weg te helpen.

En ben je helemaal blij met je lampenkap, dan horen we dit ook heel graag! Let us know via de mail of op instagram.