Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Waarom een tafellamp van metaal?

Is het je al eens opgevallen dat er in veel lampen metaal is verwerkt? Vaak wordt het metaal met een ander materiaal gecombineerd. Maar ook lampen van alleen metaal zijn prachtig om in jouw interieur te verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een pendel tafellamp van metaal. Metaal geeft een stoere touch aan jouw interieur!

Welke stijl past bij jou?

Dutch home label heeft een ruim assortiment lampen. Denk aan vloerlampen, tafellampen en hanglampen. Voor elk interieur en elke stijl is wel een lamp te vinden! Heb jij een industrieel interieur? Dan weet je zeker dat je met een stalen tafellamp helemaal goed zit. Misschien heb je juist een modern interieur, kijk dan eens bij de zwarte metalen tafellampen of stalen tafellampen. De stalen tafellampen gecombineerd met glas zijn weer erg goed geschikt voor een iets klassieker of retro ingericht interieur.

Waarom een tafellamp?

Wist je dat een tafellampen een van de ‘makkelijkste’ lampen zijn? Stekker in het stopcontact een (g)aan! Je kan ze makkelijk verplaatsen en zit daardoor niet vast aan de locatie. Lekker voor als jij je indeling lekker wil omgooien! Verplaats je oude tafellampen eens naar boven en schaf voor je woonkamer een nieuwe metalen tafellamp aan.

Waar zet je je nieuwe tafellamp van metaal neer?

Heb je even geen inspiratie voor de locatie van je nieuwe item? Wij hebben er een paar voor je opgezocht:

  • Tafellamp van metaal als nachtlampje! Kan jouw slaapkamer wel wat extra romantiek gebruiken? Maak de ruimte dan af met een paar mooie nachtlampjes!
  • Heb jij een mooie open (vakken)kast? Je kan ervoor kiezen om spots op de kast te laten schijnen, maar wat ook erg leuk is is een stoere tafellamp van metaal in de kast te zetten.
  • Stalen tafellamp als bureaulamp. Ligt een beetje voor de hand natuurlijk, maar je nieuwe tafellamp kan je heel goed gebruiken als bureaulamp.

Tafellamp van metaal kopen bij dutch home label

Heb je de perfecte tafellamp gevonden? Bestel deze dan veilig en snel online bij dutch home label. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling op werkdagen binnen 48 uur te bezorgen. De bezorging is vanaf € 50 ook nog eens gratis. Wil je achteraf betalen? Dat kan met Afterpay, wel zo makkelijk.

Heb je nog vragen of kan je gewoon niet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag op weg met je vragen of stylingtips.