Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Landelijke hanglampen voor elke ruimte

Is jouw interieur landelijk ingericht en ben je nog op zoek naar een hanglamp die helemaal bij jouw stijl past? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met landelijke hanglampen voor elke ruimte kan jij helemaal los gaan.

Landelijke hanglampen voor in de keuken

In een landelijk interieur worden vaak ingetogen kleuren gebruikt en natuurlijke materialen, waar hout vaak een hoofdrol speelt. Vaak wordt er een vleugje (subtiele) nostalgie toegevoegd. Een landelijke keuken is het centrum van je huis. Het is dé plek voor gezelligheid met etentjes en samen ontbijten. Een landelijke keuken vraagt natuurlijk om landelijke hanglampen. Hiermee maak je de ruimte helemaal af! Hang de landelijke hanglampen boven de keuken zelf of boven een grote keukentafel.

Landelijke hanglampen in je woonkamer

Heb je ook een landelijke woonkamer met een gaaf haardvuur en een mooie grote buffetkast? Daar passen ook mooie landelijke hanglampen in. Een mooie houten vloer hoort bij een landelijk interieur. Tegenwoordig heb je veel (goedkopere) alternatieven zoals een PVC houtlook vloer. Ook lekker makkelijk met schoonmaken en in onderhoud.

Landelijk interieur, hoe doe ik dat?

Wil je graag een landelijk interieur, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Volg dan onderstaande stappen, dan weet je zeker dat je helemaal goed zit.

  1. Bepaal de sfeer en maak een moodboard

Zo weet je zeker dat alle materialen bij elkaar passen en dat je achteraf geen spijt krijgt van een bepaalde keuze. Combineer de juiste verf, stoffen en meubels!

  1. Centreer zithoek rondom de open haard

Heb je een open haard? Lucky you! Plaats de banken dan mooi rondom de haard voor een knusse en gezellige zithoek. Hang een mooie landelijke hanglamp in het midden en je zithoek is er helemaal klaar voor!

  1. Kies de juiste landelijke vloer

Een landelijk interieur typeert zich vaak door een houten vloer, maar ook mooie ouderwetse tegels misstaan niet in een landelijk interieur! Kijk ook eens naar een PVC vloer, lekker onderhoudsarm

  1. Zoek de juiste landelijke hanglamp

Om de ruimte helemaal af te maken en sfeer toe te voegen zoek je de juiste lampen. Ga voor een mooie landelijke hanglamp in de woonkamer en keuken. Zo is de ruimte klaar voor gebruik!


Landelijke hanglamp kopen bij dutch home label

Je hebt je keuze gemaakt en staat op het punt om een nieuwe landelijke hanglamp te kopen. Dat is fijn! De zoektocht naar de juiste lamp kan wel eens lastig zijn. Gelukkig vind je bij dutch home label een ruim assortiment landelijke hanglampen.

Wij doen er alles aan om jouw landelijke hanglamp binnen 48 uur thuis te bezorgen. Zo kan je lekker snel van je nieuwe aanwinst genieten! Je moet hem wel zelf nog even ophangen…

Heb je nog vragen over onze lampen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag op weg!