Your Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Versterking gezocht!

Heb je affiniteit met verlichting, interieur en decoratie en heb je goede ideeën die bijdragen aan de groei van Dutch Home Label? Lijkt het je daarnaast gaaf om te werken op de marketing- en communicatieafdeling van een jong en hip bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s, die zich bezig gaan houden op verschillende vlakken van online media, zowel (social) content als online marketing.

Vacature E-commerce stagiair 

Wij zijn op zoek naar een student die onze e-commerce afdeling ondersteunt. Jij denkt mee en komt met oplossingen voor het verbeteren van onze website of voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld het retourbeleid.

Klik op de afbeelding voor de volledige vacature.

Vacature Online marketing stagiair 

Wij zijn op zoek naar een student die onze online marketing afdeling ondersteunt. Jij denkt mee en komt met oplossingen voor het verbeteren van onze (SEO-) content of voor de customer journey van onze klanten, zodat zij altijd vinden wat ze zoeken.

Klik op de afbeelding voor de volledige vacature.

Vacature Creative stagiair 

Wij zijn op zoek naar een student die onze online marketing afdeling ondersteunt. Jij denkt mee en komt met creatieve content ideeën voor onze social media kanalen, nieuwsbrieven en website. Denk bijvoorbeeld aan leuke video en foto content.

Klik op de afbeelding voor de volledige vacature.

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Afterpay

Schrijf je nu in en ontvang

10€ KORTING*

als eerste op de hoogte zijn van unieke acties en inspiratie? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang direct 10€ korting* 

*bij besteding van minimaal 75€