Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Wat doet een wandlamp voor je interieur?

Een wandlamp is niet alleen functioneel. Een wandlamp is een ware verrijking voor je slaapkamer! Je kunt wandlampen gebruiken als accent- of sfeerverlichting maar daarnaast kun je een muurlamp ook als praktische leeslamp gebruiken. ideaal voor naast weerszijden van het bed. Dit staat ook nog eens super stijlvol en bespaart je ook nog eens ruimte. Functioneel en praktisch dus!

Een wandlamp hoeft natuurlijk niet alleen naast je bed opgehangen te worden. In veel oudere woningen is er vaak geen aansluiting in de slaapkamer om een hanglamp of plafondlamp op te hangen, maar juist een wandaansluiting. Ook hier kan gemakkelijk een wandlamp gebruiken. Deze sluit je gemakkelijk op de schakelaar aan.

Een wandlamp met schakelaar of stekker

Voor een wandlamp heb je een ingebouwde aansluiting nodig. Hiervoor geldt hetzelfde principe als bij een hanglamp. Heb je dit niet? Dat hoeft geen probleem te zijn. In ons assortiment hebben we ook wandlampen die voorzien zijn van een stekker. Het voordeel aan een lamp met een stekker is dat je deze, als je een beetje handig bent, ook zou kunnen aansluiten op een schakelaar.

Type licht

Over het algemeen creëer je met een wandlamp gericht licht naar beneden. In de slaapkamer is dit erg prettig, want je wilt hier tot rust komen en niet onnodig in te veel licht zitten. Hou je ervan om een goed boek te lezen in bed? Kies dan een verstelbare wandlamp. Hiermee kan je het licht precies inzetten zoals jij dat wilt.

Verschillende stijlen vormen

Kort hebben we al even gesproken over het type lamp. Wat wil je met het licht bereiken. Heb je ook al nagedacht over welke sfeer je wilt creëren met een wandlamp in je slaapkamer? Ga je voor een industriële zwenkbare metalen wandlamp of een houten wandlamp? Met elke lamp creëer je een andere sfeer. Ga je voor industrieel, klassiek of modern? Mocht je er niet helemaal uitkomen en wil je graag wat advies of heb je een andere vraag? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.


Koop je wandlamp bij dutch home label

Heb je je keuze gemaakt of wil je nog even verder kijken voor verlichting voor je slaapkamer? Kijk dan eens bij onze vloerlampen. Je koopt je nieuwe lamp gemakkelijk en veilig online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling op werkdagen binnen 48 uur in huis hebt. Bij dutch home label bestel je altijd veilig en online. Onze klanten beoordelen ons dan ook niet voor niet met ruim een 9!