Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

Verschillende stoffen

Lampenkappen met een effen kleur of juist een luxe lampenkap met rijke print. De print en de materiaalkeuze zorgen voor de uitstraling waarnaar jij op zoek bent. Een lampenkap van linnen of katoen geeft een landelijke sfeer. Om die hotel chic look te creëren adviseren wij lampenkappen van een glanzende stof of juist voor een prachtige matte velours stof. Deze stoffen voelen rijk aan en geven de finishing touch waarnaar jij op zoek bent.

Voordelen van een lampenkap

Om die hotel chic look te creëren zijn luxe lampenkappen de perfecte accessoire. Mocht je na enige tijd van stijl willen veranderen? Dan bereik je met nieuwe lampenkappen al heel veel! Een nieuwe lampenkap verwissel je binnen no time!, handig toch?!

Bestel nu je nieuwe lampenkap online

Wist je dat al onze lampenkappen van Nederlands bodem zijn? Elke lampenkap wordt met de hand gemaakt in een Nederlands atelier. Velours lampenkappen in uni kleuren of een kap met een met unieke print. Weet jij al voor welke luxe lampenkap jij gaat? Bestel nu gemakkelijk en veilig online in onze webshop. Bij besteding vanaf 50,- wordt jouw pakketje al gratis thuisbezorgd. Mocht je advies hebben met betrekking tot de juist maat lampenkap? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.