Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Onmisbaar in jouw interieur 

In elk huis vind je wel een spiegel, ze zijn onmisbaar voor je interieur! Een spiegel is niet alleen functioneel, je kan een luxe spiegel namelijk heel goed gebruiken om extra sfeer toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie gouden lijst of ga voor een alternatieve vorm. 

Wil je graag een spiegel aan je interieur toevoegen, maar weet je nog niet helemaal waar je je nieuwe aanwinst op moet hangen? Lees dan vooral onderstaande tips and tricks! 

Luxe spiegel in de badkamer

Ook in jouw badkamer hoef je geen concessies te doen. Bij een luxe badkamer hoort natuurlijk een luxe spiegel. Probeer hier ook eens van een ‘gewone’ vierkante of rechthoekige spiegel af te stappen en ga voor een alternatieve vorm! Bijvoorbeeld een zeshoekige spiegel of een luxe spiegel in de vorm van een druppel. 

Boven je dressoir een luxe spiegel

Ook boven je dressoir is hij onmisbaar. Hang hem op of zet hem schuin tegen de muur. Ook leuk om er speels een plant half voor te zetten! 

In de hal bij de voordeur

Wil jij een luxe wandspiegel in de hal? Bekijk dan eens de luxe wandspiegels met een wandrek. Super handig om een geurtje, plantje of je lipgloss op te leggen. Lekker voor de grijp! 

Om een ruimte groter te maken

Heb je niet veel ruimte, gebruik dan jouw nieuwe luxe spiegel om de ruimte optisch groter te maken! Doordat de ruimte reflecteert in jouw spiegel lijkt de ruimte minder klein. Lekker makkelijk. 

Luxe passpiegel in je slaapkamer

Oké, niet iedereen van ons is gezegend met een walk-in-closet. Maar met een luxe passpiegel aan de wand haal je wel dit gevoel in huis! Zet hem tegen de wand of hang hem op. Een echte eyecatcher! 

Luxe spiegel online bestellen bij dutch home label

Ben je er inmiddels helemaal uit en weet je welke luxe spiegel je wil bestellen? Wacht dan niet langer en bestel hem direct online bij dutch home label. Op werkdagen wordt jouw nieuwe aanwinst binnen 48 uur thuisbezorgd. Zo hoef jij de deur niet meer uit, althans, niet voor deze aankoop ;). Eventueel achteraf betalen met Afterpay is mogelijk. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.2, dus winkelen doe je bij ons veilig en snel. 

Ben je blij met je nieuwe aanwinst? Dat horen wij graag! Deel een foto met ons op social of per mail met #dutchhomelabel en wie weet re-posten wij jouw foto!