Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Gouden bijzettafel kopen?

Het is in onze webshop ontzettend gemakkelijk om nieuwe bijzettafels te bestellen, ook als je kiest voor een gouden variant. Met de diverse filters, kun je gemakkelijk zoeken op prijs, kleur, materiaal, vorm en nog veel meer. Zo vind je gemakkelijk de perfecte tafel voor jou! Dutch home label heeft het grootste assortiment van het merk Light & Living, een echt Nederlands merk.

Je kent het vast wel, lekker onderuit op de bank, maar geen plek voor je drinken of snacks. Wanneer je verschillende gouden tafels aanschaft, weet je zeker dat je altijd een plek hebt om je drinken neer te zetten.

Super praktisch en flexibel, en het ziet er nog eens geweldig uit! Eigenlijk komen kleine tafels overal goed van pas. Je zet ze makkelijk op elke plaats in je interieur, en je kunt nog eens wisselen. Op deze manier is je interieur speels ingericht en kijk je er nooit op uitgekeken.

Een ander voordeel van meerdere tafels, je kunt slim omgaan met de ruimte in het huis. Omdat de gouden tafeltjes klein zijn, kun je er in een grote ruimte verschillende kwijt, en misschien wel meerdere varianten clusteren.

De gouden materialen zorgen direct voor een luxe uitstraling. Heb je niet zoveel ruimte in de living, dan kies je voor 1 of 2 tafels en plaats je deze strategisch in de ruimte. Zo creëer je altijd een ruimte die perfect geschikt is voor jouw woonwensen.

Voor alle stijlen

Jij hebt je zinnen gezet op gouden bijzettafels! Wil je toch variëren in stijlen, of wil je misschien wel diverse stijlen gaan combineren, dat is bij dutch home label geen probleem. Je vindt ook deze stijlen bij ons terug: