Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Verschillende stijlen

Of je nou op zoek bent naar een roze lampenkap op een statement te maken of naar een subtiele lampenkap, ons assortiment biedt ruime keus. Kijk eens bij de velours lampenkappen of de roze lampenkappen met een marble print. Ben je juist op zoek naar een basic warme lampenkap? Bekijk dan ook bij de uni kleuren geweven van een mooie classy stof.

Lampenvoet al in huis?

En heb je al een gave lampenvoet in huis? Alleen een roze lampenkap neerzetten is ook een beetje gek natuurlijk ;). Zet de lamp in een gave hoek op een bijzettafel of in een vakkenkast en maak hem compleet met een gave roze lampenkap! Bekijk onze antiek bronzen lampenvoeten of helemaal gaaf: van gaas! Combineer ze zelf en creëer een unieke stijl!

Nederlandse, handgemaakte lampenkappen

Wist je dat al onze lampenkappen in Nederland worden gemaakt? Het Nederlandse merk Light & Living maakt alle lampenkappen zelf en daar zijn we trots op! En hoe gaaf is het om een met de handgemaakte roze lampenkap in huis te hebben!


Koop je lampenkap roze online

Ben je eruit en weet je welke roze lampenkap je wil bestellen? Dat is fijn, want de zoektocht kan nog wel eens lastig zijn. Bij dutch home label bestel je de roze lampenkap veilig en snel online. Vragen? Schroom niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder!