Show Filters

Enig resultaat

  • Light & Living
    79.95 In winkelmand
Show Filters

Enig resultaat

Waarom voor een grijze tafellamp gaan?

Grijs is een tijdloze kleur. Een grijze tafellamp gaat daarom ook jaren in je interieur mee! Daarnaast past grijs in bijna elk interieur.

Modern interieur

Heb je een modern interieur? Hier zijn de basiskleuren vaak eenvoudig en strak, waardoor een grijze tafellamp hier erg goed past. Stem je accessoires, meubels en verlichting goed op elkaar af, zo creëer je één geheel!

Industrieel interieur

Ook binnen een industrieel interieur past deze tafellamp heel goed. Je kan zelfs zeggen dat de kleur grijs een hoofdrol speelt! Pas wel op dat je interieur niet té grijs wordt. Ga je voor deze stijl? Kies dan voor een tafellamp industrieel grijs.

Klassiek interieur

Ook in een klassiek interieur past een grijze tafellamp heel goed. Wil je je interieur perfect op elkaar afstemmen? Let dan op dat je niet een te modern of te industriële lamp koopt, maar ga echt voor de klassieke ronde vormen. Een antraciete tafellamp is hier een mooie aanvulling!


Koop je antraciete tafellamp online bij dutch home label

Fijn dat je eruit bent een keuze hebt kunnen maken. De zoektocht naar een perfecte tafellamp kan soms nog wel eens erg lastig zijn. De bezorging is bij dutch home label gratis boven een besteding van €50. We doen er alles aan om jouw nieuwe aanwinst op werkdagen binnen 48 uur te bezorgen!