Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Waarom een zwarte vloerlamp?

Zwart is tijdloos en stijlvol. De perfecte kleur dus voor jouw nieuwe staande lamp. De meeste zwarte staande vloerlampen hebben een mat zwarte afwerking. Hierdoor krijgt de lamp een moderne en luxe uitstraling. Een vloerlamp brengt veel voordelen met zich mee. Je hoeft geen constructieve aanpassingen te doen zoals gaten te boren of kroonsteentjes aan te sluiten. Je zet hem gewoon neer waar jij wilt. Mocht je hem in de huiskamer even zat zijn, dan zet je de zwarte vloerlamp gewoon even ergens anders. Bijvoorbeeld in de slaapkamer of juist bij je leeshoek. Je hoeft niet bang te zijn dat zwart slechts een trend is. Zwarte vloerlampen kom je al jaren tegen bij elk merk en in elke woonwinkel.

Waar zet je een vloerlamp?

Zoals al eerder is gezegd, een vloerlamp is mega functioneel. Je kan hem op veel verschillende plekken plaatsen. Je zit niet aan slechts één plek vast. Dat is juist het voordeel van een stalamp. Plaats hem bijvoorbeeld naast de bank, het bed, naast de tv of juist in een donker hoekje.

Een geschikte vloerlamp

Het vinden van een vloerlamp is niet altijd makkelijk en dat snappen wij bij dutch home label erg goed. Daarom hebben wij vloerlampen in allerlei kleuren, vormen en functionaliteiten. In de woonkamer naast de bank kan je een hele andere behoefte hebben dan bijvoorbeeld naast je bed of bij de leeshoek. Dan is het juist fijn dat een vloerlamp richtbaar is. Hierdoor kan je het licht goed laten schijnen op je boek en hoef je niet onnodig in het donker te zitten. Naast dat een vloerlamp functioneel moet zijn, wil je natuurlijk ook dat hij goed in je interieur past. Of je nu een modern of industrieel interieur hebt, een zwarte vloerlamp staat gegarandeerd mooi in jouw interieur! Bekijk ook eens onze zwarte, metalen vloerlampen!

Kan je de vloerlamp dimmen?

Een zwarte staande vloerlamp valt sowieso op. Maar soms wil je dat de lichtbron van de lamp gedimd wordt. De meeste lampen zijn niet standaard voorzien van een dimmer. Indien een lamp is voorzien van een dimfunctie staat dit aangegeven. Wel kan je gebruik maken van een externe dimmer, zodat jij jouw nieuwe lamp toch kan dimmen!


Vloerlampen online kopen bij dutch home label

Een zwarte staande lamp koop je veilig bij dutch home label. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met de vloerlamp en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je die prachtige staande lamp binnen 48 uur in huis hebt. Heb je een keuze kunnen maken uit onze collectie? Bestel je favoriete zwarte vloerlamp nu online.