Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Verschillende vormen en stijlen

Hout is bewerkelijk en daarom vind je hanglampen in verschillende vormen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een ronde hanglamp of een lamp met bijzondere vormen. Veel gezien is een hanglamp die lijkt op een kroonluchter, maar dan met houten kralen. Deze zijn fijn geregen. Ook al is de lamp van hout, dit soort lampen ogen alsnog erg fijn. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat een houten hanglamp te grof is voor jouw interieur. Een houten hanglamp vind je in veel stijlen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe hanglampen voor een botanisch interieur of juist een houten hanglamp in combinatie met metaal voor een landelijk en industrieel interieur. Bij dutch home label vind je een groot assortiment Light & Living hanglampen voor verschillende interieurstijlen.

Kleuren

Sommige hanglampen lijken op een afstandje van metaal, maar kunnen daadwerkelijk van hout zijn. Het voordeel aan een hanglamp is dat je deze in veel verschillende kleuren tegenkomt. Soms zijn ze geverfd in een mooie kleur. Ook vind je houten hanglampen in zijn natuurlijke vorm. Onbewerkt of juist met een mooie houtlak om de lamp nog meer te doen stralen! Weet jij al voor welke kleur lamp je gaat?

Hout voor elke ruimte

Op zoek naar een houten hanglamp voor jouw landelijke interieur? Hout is een veel gebruikte materiaalsoort voor ieder interieur. Hout wordt vaak onder andere toegepast bij kozijnen, deuren, vloeren en tafels. Maar ook zeker voor verlichting. Denk bijvoorbeeld aan een houten lampenvoet of houten hanglamp. Kan jouw interieur wel wat extra hout gebruiken? Dan is een houten hanglamp een mooie toevoeging aan jouw interieur. Of je nu opzoek bent naar een hanglamp van bamboe, rotan, houten kralen of gewoon een houten frame. Met houten hanglampen kan jij in elke ruimte helemaal los gaan. Met hout breng je dynamiek aan in jouw interieur.

Houten hanglamp kopen bij dutch home label

Je staat op het punt om een nieuwe hanglamp van hout te kopen. Het vinden van de juiste lamp kan nog wel eens lastig zijn. Gelukkig vind je bij dutch home label een ruim assortiment aan diverse lampen. Klaar om te bestellen? Dat is mooi! Wij doen er alles aan om jouw pakketje binnen 48 uur thuis te bezorgen. Alleen nog een kwestie van het uitzoeken van een de perfecte lichtbron. Je moet hem wel zelf nog even ophangen natuurlijk…

Mocht je nog vragen hebben over jouw nieuwe lamp of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.