Zwarte houten hanglampen

Op zoek naar een houten zwarte hanglamp? Bij dutch home label hebben we een ruim assortiment Light & Living hanglampen. Verlichting is onmisbaar in elke ruimte. Boven de eettafel, in de slaapkamer of in de hal. Een hanglamp komt in deze ruimtes goed tot zijn recht.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Verschillende interieur stijlen

Hout is natuurlijk een natuurlijk materiaal. Vaak wordt hout automatisch in het landelijke hoekje gestopt. Tegenwoordig hoeft dit helemaal niet meer. Ben jij op zoek naar een houten lamp? Ga dan voor een hanglamp van zwart hout. Lekker modern, en toch die natuurlijke touch. Zwart is een ‘kleur’ die niet meer weg is te denken en past  eigenlijk wel in ieder interieur. Mooi toch?!

Verschillende soorten zwarte hanglampen

In ons ruime assortiment vind je altijd wel een een zwarte houten hanglamp die bij jouw interieur past. Sommige lampen zijn helemaal gesloten waardoor je alleen down light hebt, zoals ze dat mooi noemen. Maar veel zwarte houten hanglampen zijn opengewerkt. Hierdoor krijg je een leuk lichtspel aan de muur. Dit geeft de woonkamer een extra sfeervolle touch. Vergeet hierbij ook niet te kiezen voor een prachtige lichtbron. Denk bijvoorbeeld aan een LED filament lichtbron. Deze heeft de looks van een oude gloeilamp, maar de voordelen van een modern lichtbron.