Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Handgemaakte wandkasten van Light & Living

Veel van onze wandkasten zijn handgemaakte kasten van het merk Light & Living. Een toonaangevend merk in interieur en verlichting met Nederlandse roots. Doordat de kasten met de hand zijn gemaakt van een natuurlijk product, kunnen sommige producten oneffenheden bevatten. Dit maakt de kast juist zo uniek en weet je zeker dat er niet eenzelfde product van is!

Waarvoor gebruik je een wandkast?

Natuurlijk is de wandkast functioneel, want je kunt er veel spulletjes in kwijt. Maar wat de kast ook brengt is een stukje sfeer en stijl. Of je nu op zoek bent naar een zwarte kast, een metalen kast of een kast met ingelegd rotan, alle kasten van dutch home label zijn unieke eyecatchers in je interieur. Wandkasten voor in de woonkamer, keuken of zelfs in de slaapkamer. Weet je al welke kast gaat bij jou de show stelen?

Hoe kies ik de juiste wandkast?

Een wandkast moet natuurlijk niet in de weg staan. Denk daarom goed na over een aantal dingen voordat je er een koopt:

  • Denk om de grootte, en niet alleen de breedte! De hoogte is ook erg belangrijk. Wil je de bovenkant van de kast namelijk nog gebruiken om bijvoorbeeld een leuke vaas of kaarsen op te zetten? Zorg er dan voor dat de kast niet te hoog is.
  • Bepaal de stijl en de kleur. Kijk goed in de ruimte waar je je kast wil plaatsen en bepaal je stijl. Door hier vooraf goed over na te denken voorkom je spijt achteraf!
  • Dichte of open kast? Ook niet geheel onbelangrijk, aangezien een open kast voor onrust zorgt wanneer je hem helemaal vol zet. Wil je de kast juist gebruiken om extra sfeer aan de woonkamer mee te geven? Dan is een open wandkast de juiste keuze!

Wandkast kopen bij dutch home label

Heb je je keuze gemaakt? Dan bestel je de kast veilig bij dutch home label. Het is mogelijk om achteraf te betalen via Afterpay, dat is wel zo makkelijk. De kast staat na bestelling binnen 48 uur in jouw huis. Twijfel je nog of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ze helpen je met liefde met al jouw vragen (over de wandkast). Neem ook eens een kijkje op webwinkelkeur.nl en lees de reviews van voorgaande klanten. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 9.2!


Happy met de wandkast?

Deel dit met ons! Wij vinden het altijd erg leuk om te zien waar onze wandkasten komen te staan. En wie weet worden we geïnspireerd door jou. Voeg vooral #dutchhomelabel toe aan jouw foto, zo zien wij hem ook!