Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Bijzettafels voor elke ruimte en elk interieur

In bijna elk interieur is wel een bijzettafel te vinden, omdat de toepasbaarheid zo ontzettend breed is. Bij dutch home label hebben we verschillende bijzettafels. denk aan marmeren bijzettafel, bijzettafel van glas of van metaal, groen, zwart of goud of in een speciale vorm. Met name de ronde bijzettafel is ontzettend breed inzetbaar!

Bijzettafel rond als plantentafeltje

Heb jij een hoekje in de living die wel iets knusser mag worden? Zet er eens een rond bijzettafeltje neer. Combineer met een leuke tafellamp van goud of een etagère met lampjes en een mooi ornament. Of leg een stapel boeken neer met een retro item erbovenop.

Ronde bijzettafel in de slaapkamer

Een ronde bijzettafel kun je ook ontzettend leuk als nachtkastje gebruiken. Let er wel op dat je niet veel spulletjes op de tafel legt, dan kan het er nog wel eens rommelig uitzien.

Combineer meerdere bijzettafels

Wat ook ontzettend leuk is om te doen is verschillende tafeltjes met elkaar combineren. Zet bijvoorbeeld een iets hogere vierkante bijzettafel naast een iets latere ronde bijzettafel. Laat de ronde bijzettafel iets onder de vierkante variant vallen. Zo heb je een ontzettend leuke salontafel gecreëerd! Klein plantje en een paar kaarsjes erop en ready for some netflix baby!

Bijzettafel naast de bank

Ook staat een ronde bijzettafel heel mooi naast de bank. Helemaal wanneer jij er bijvoorbeeld voor hebt gekozen om de bank midden in de ruimte te plaatsen voor een ruimtelijk gevoel. Hier komt jouw nieuwe ronde bijzettafel helemaal tot zijn recht!


Ben je helemaal blij met je nieuwe ronde bijzettafel?

Laat het ons vooral weten! Wij zijn altijd erg nieuwsgierig naar waar onze producten terecht komen en hoe ze in jouw interieur staan. Post je foto op instagram met #dutchhomelabel of stuur ons een mailtje met een paar foto’s, daar worden we helemaal blij van!